ΘΕΛΕΤΕ να γίνετε μέλος της ομάδας του TGI FRIDAYS;

Η TGI Fridays λειτουργεί από το 1965 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 800 εστιατόρια σε 60 χώρες. Κατέχει – διεθνώς – ηγετική θέση στον κλάδο της Casual Dining.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1997 με συνολικά 9 καταστήματα – 7 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη. Αναζητούμε νέους και νέες, για τα καταστήματά μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση διεθνώς, στον κλάδο των εστιατορίων – bar.

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της διεθνώς μεγαλύτερης αλυσίδας εστιατορίων – bar και διαθέτετε: διάθεση εξυπηρέτησης και φιλοξενίας, χαμόγελο και εξωστρεφή προσωπικότητα, ικανότητα επικοινωνίας, χιούμορ, ομαδικό πνεύμα, ενθουσιασμό, πάθος για τη δουλειά σας.

Οι προσφερόμενες θέσεις είναι για Κουζίνα (κωδικός: KITCHEN). Προσφέρουμε: ανταγωνιστικές αποδοχές, ασφάλιση, προγράμματα εκπαίδευσης, συμμετοχή σε σεμινάρια, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο careers@fridays.gr αναφέροντας τον αντίστοιχο κωδικό

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ