Σε όλα τα χρόνια της ιστορίας του, ο Όμιλος Σαράντη βασίζεται στην ενέργεια, την πρωτοβουλία και την δημιουργικότητα των εργαζομένων του. Αυτοί αποτελούν άλλωστε την κινητήρια δύναμή του.

Οι άνθρωποι του Ομίλου εργάζονται σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο περιβάλλον, που ενθαρρύνει και αναγνωρίζει τη συμμετοχή και προσπάθεια όλων και προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Οι ανταγωνιστικές και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στις αγορές όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος απαιτούν επιχειρησιακές λειτουργίες και πρακτικές που προάγουν την καινοτομία και την αποδοτικότητα. Γι’ αυτό ο Όμιλος επενδύει σε προγράμματα επιμόρφωσης και εξειδικευμένα σεμινάρια, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων του.

Οι προοπτικές εξέλιξης, οι αξίες του Ομίλου , αλλά και η προτεραιότητα που δίνει στους ανθρώπους του, σε συνδυασμό με το δυναμικό χαρακτήρα του, καθιστούν τον Όμιλο Σαράντη ένα συναρπαστικό περιβάλλον εργασίας για ανθρώπους με όραμα και διάθεση για δημιουργική εργασία.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

[neuvoo_jobroll co=gr kw=Sarantisgroup]