Θέσεις σε δήμους, φορείς, εταιρίες που άνοιξαν σήμερα (21-3)

 

Δείτε αναλυτικά στους παρακάτω συνδέσμους (κάντε κλίκ στους τίτλους για περισσότερες πληροφορίες):

 

1.962 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις σε τέσσερις ΔΕΚΟ

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκονται 5 διαγωνισμοί μέσω των οποίων θα προσληφθούν 1.962 μόνιμοι και εποχικοί υπάλληλοι σε ΔΕΚΟ. Αναλυτικά οι διαγωνισμοί που θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα.


5.681 προσλήψεις στο Δημόσιο, ΑΣΕΠ, φορείς, μουσεία & 10.000 θέσεις μέσω ΟΑΕΔ

Δείτε ποιες θέσεις έχουν ανοίξει σε δήμους, μουσεία και ΑΣΕΠ και ποιες αναμένονται άμεσα για να κάνετε αιτήσεις. Δείτε επίσης τις θέσεις που αναμένουμε μέσω ΟΑΕΔ


961 προσλήψεις εποχικού προσωπικού Φύλαξης-Καθαριότητας (προκηρύξεις)

Έχουν αρχίσει να «τρέχουν» αρκετές προκηρύξεις για προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όλης της χώρας.


Ευκαιρίες εργασίας – Οι ανοικτές προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους και δημόσιο

Προσλήψεις στο δημόσιο , μόνιμες αλλά και εποχικές, που είναι ανοικτές για αιτήσεις παρουσιάζει το εβδομαδιαίο αρχείο που δημοσιεύουν τα ΚΕΠ. Οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις σε δήμους, πανεπιστήμια αλλά και άλλους φορείς. Το αρχείο περιέχει περίληψη των προκηρύξεων και link για τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις.


ΟΑΕΔ – Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά πρόγραμμα απασχόλησης 10.500 ανέργων

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το Πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων 55 ετών και άνω, μέσω ΟΑΕΔ το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά ανέργους που βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση του εργασιακού τους βίου και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εύρεση εργασίας.


ΟΑΕΔ-Κοινωφελής: Έρχονται οι οριστικοί πίνακες για 24.451 θέσεις εργασίας

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους της χώρας.


ΑΣΕΠ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2017

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/3-3-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικούπροσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).


Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις στα «ΚΕΠ» Δανειοληπτών – Το χρονοδιάγραμμα δημιουργίας των ΚΕΥΔ

Μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις στα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου ενώ έκανε γνωστό και το χρονοδιάγραμμα της μετεξέλιξης και ανάπτυξης των κέντρων μετά την πρώτη εφαρμογή των γραφείων ενημέρωσης (ΓΕΥΔ)


Όλες οι προκηρύξεις για τις 1.000 προσλήψεις ΟΒΑ σε Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία (αιτ. έως 27-3)

Εκδόθηκαν τέσσερις προκηρύξεις για τις 1.000 προσλήψεις οπλιτών βραχείας ανακατάταξης (ΟΒΑ) από τα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι αιτήσεις ξεκινούν άμεσα και η προθεσμία λήγει στις 27 Μαρτίου 2017.


«Πράσινο» φως από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ για 220 προσλήψεις με 8μηνες συμβάσεις

Το «πράσινο» φως άναψε η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ για 220 προσλήψεις με 8μηνες συμβάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ θα συστήσει ειδική επιτροπή για να προετοιμάσει το «έδαφος» και για να επεξεργαστεί τις αιτήσεις που θα τις αποσταλούν.


Προσλήψεις με οκτάμηνα σε δήμους ενόψει αντιπυρικής περιόδου χωρίς περιορισμούς

Χωρίς περιορισμούς και εγκρίσεις από το προβλεπόμενη Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006 θα μπορούν να γίνουν φέτος οι προσλήψεις συμβασιούχων για την αντιπυρική περίοδο σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών το φετινό καλοκαίρι.


Αποσυμφόρηση στα δημόσια νοσοκομεία με 2.500 προσλήψεις

Διπλή παρέμβαση για αποσυμφόρηση των επειγόντων στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποιεί το υπουργείο Υγείας.


Προσλήψεις εργατικού προσωπικού στο Δήμο Δεσκάτης

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης ανακοινώνει την πρόσληψη εργατικού προσωπικού, μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 210 του ν. 3584/07 και την περίπτ. κ΄ της παρ. 2 του άρθρου 12 του ν. 4071/2012, προκειμένου να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες οι οποίες θα διαπιστώνονται κάθε φορά με την απόφαση του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου, για το διάστημα από Μάρτιο του 2017 έως 31/12/2017.


12 θέσεις εργασίας στον δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων για την υλοποίηση των Πράξεων «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίου Δημητρίου» και «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αγίου Δημητρίου».


9 προσλήψεις Φυλάκων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, που Σελίδα 3 από 62 εδρεύει στην Κέρκυρα, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.


2 θέσεις εργασίας στον δήμο Σκύδρας για Κέντρα Κοινότητας

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκύδρας”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» – ΤΙΤΛΟΣ: «Κέντρα Κοινότητας», στο Δήμο Σκύδρας που εδρεύει στη Σκύδρα Ν. Πέλλας, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.


4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηλιδας

Ο Δήμος Ήλιδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας με Παράρτημα Ρομά», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων», στο Δήμο Ήλιδας που εδρεύει στην Αμαλιάδα Ν. Ηλείας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.


10 θέσεις εργασίας στον δήμο Δυτικής Μάνης

Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης ανακοινώνει οτι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ΄ άτομο το μήνα Απρίλιο του έτους 2017, συνολικού αριθμού δέκα(10) ατόμων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των υπηρεσιών του για τις εξής, κατ΄ αριθμό ατόμων, ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων


Εγκρίνονται 160 προσλήψεις στο Δ. Ηρακλείου Κρήτης

Ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης εγκρίνει την πρόσληψη στο δήμο για το έτος 2017, 10 Οδηγών Αυτοκινήτων και 150 Εργατών Καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.


7 θέσεις εργασίας στο Δήμο Νεάπολης Συκεών

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Δομή παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νεάπολης-Συκεών», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΕΚΤ» στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών που εδρεύει στις Συκιές Θεσσαλονίκης


10 θέσεις εργασίας στο Σπήλαιο και Μουσείο Πετραλώνων Χαλκιδικής

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας του ΥΠ.ΠΟ.Α. που εδρεύει στην Αθήνα και διατηρεί γραφείο στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 7 (εφτά) μηνών και όχι πέραν της 31/12/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως ισχύει, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών φύλαξης του Σπηλαίου και Μουσείου Πετραλώνων Χαλκιδικής


29 θέσεις εργασίας για Υδρονομείς στον δήμο Παλαμά Καρδίτσας

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΜΑ προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονοµείς, µε τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την ∆ευτέρα 20/03/2017 έως και την Τρίτη 28/03/2017 στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα του Παλαµά, τις ώρες 08.30 – 14.00.


5 προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας

Προκήρυξη πρόσληψης του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, του υποέργου υποέργου «Ανάδειξη – Ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων αρχαίας Αμβρακίας: Δυτική Νεκρόπολη – Ναός Απόλλωνα – Μικρό Θέατρο» στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη – Ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων αρχαίας Αμβρακίας: Δυτική Νεκρόπολη – Ναός Απόλλωνα – Μικρό Θέατρο», για χρονικό διάστημα ως εξής


3 προσλήψεις στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηρακλείου Αττικής”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ATTIKH 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (09), στο Δήμο Ηρακλείου Ν. Αττικής που εδρεύει στο Ηράκλειο Ν. Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.


3 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων για την Πύλο Μεσσηνίας

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων που εδρεύει στην Αθήνα, (για τις ανάγκες αυτής στο Νιόκαστρο Κτίριο Πασά, στο Νιόκαστρο Προμαχώνας Μακρυγιάννη, καθώς και στη Ρενέ Πυώ που εδρεύουν στην Πύλο του Νομού Μεσσηνίας) και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.
ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέσεις σε δήμους, μουσεία, ΔΕΗ, φορείς και εταιρίες που άνοιξαν (20-3)

3 θέσεις εργασίας για την εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από την ALUMIL σε 2 πόλεις (21-3)

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τα MIKEL σε 3 πόλεις

ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ-ΤΑΜΙΕΣ ζητούνται από τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ σε 2 πόλεις

Πώς θα λειτουργεί η προπληρωμένη κάρτα για το ΚΕΑ ανά τράπεζα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Η απόφαση για την πληρωμή του Μαρτίου (27/3 έως 28/3)

Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Καυκάς

ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ζητούνται από τη Ryan Air. Ημέρες καριέρας Μαρτίου-Απριλίου (Αθήνα-Θεσσαλονίκη)

LIDL – Νέες θέσεις εργασίας (21-3)

Εκπρόσωποι τηλεφωνικού κέντρου από τη Domino’s Pizza

ΑΤΟΜΑ ζητά η MetLife στη Θεσσαλονίκη

Fraport: Στην τελική ευθεία για τα 14 αεροδρόμια

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ζητούνται από τη SKYBRIDGE στην Αθήνα

ΕΡΓΑΣΙΑ σε Αθήνα και Αττική. ΒΡΕΙΤΕ όλες τις Αγγελίες Εργασίας ΕΔΩ

Εργασία στη Θεσσαλονίκη – Επιλογές από Ίντερνετ

194 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (21-03-2017)

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στο «ARMENISTIS Camping» (21/3)

Ποιες επιχειρήσεις θα χρηματοδοτηθούν από το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

Σεμινάριο Linkedin: Το ζωντανό και κοινωνικοποιημένο βιογραφικό σου

Οι καλύτερες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κάθε ημέρα στο e-mail σας

Δείτε πόσοι είναι οι Έλληνες που εργάζονται στη Γερμανία

Βρείτε εργασία και ειδήσεις στον Νομό/Περιφέρεια που σας ενδιαφέρει

Παρακάτω έχουμε τις Περιφερειακές ενότητες όπου εντάσσονται οι δήμοι και οι πόλεις που σας ενδιαφέρουν για να δείτε ό,τι νεώτερο έχει βρει για εσάς το ageliesergasias.gr. Αγγελίες εργασίας, ειδήσεις, προσλήψεις στο Δημόσιο κα.

Μη ξεχνάτε να βάλετε τη σελίδα στους σελιδοδείκτες σας για να βλέπετε τακτικά ό,τι νεώτερο υπάρχει.

Πατήστε πάνω στα μπλε γράμματα-συνδέσμους, παρακάτω

ΑΤΤΙΚΗ (όλες οι περιφερειακές ενότητες)


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  (Περιφέρειες)

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ (Περιφέρειες)

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Περιφέρειες)

ΗΠΕΙΡΟΣ (Περιφέρειες)

ΘΕΣΣΑΛΙΑ (Περιφέρειες)

ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ (Περιφέρειες)

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Περιφέρειες)

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (Περιφέρειες)

ΚΡΗΤΗ (Περιφέρειες)

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Περιφέρειες)

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Περιφέρειες)