Οι θέσεις σε δήμους, κέντρα κοινότητας και φορείς που άνοιξαν σήμερα (23-2)

 

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

 

Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.


Προσλήψεις για 3 χρόνια στον Δήμο Καλαμαριάς για το Κέντρο Κοινότητας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννιά (9) ατόμων για την υλοποίηση των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» και «ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, που εδρεύει στην Καλαμαριά.


7 θέσεις εργασίας για 1 έτος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την υλοποίηση των Πράξεων «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης» και «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θέρμης» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ -ΕΚΤ»,στον Δήμο Θέρμης που εδρεύει στη Θέρμη Ν. Θεσσαλονίκης.


49 προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα εννέα (49) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων των Παραρτημάτων του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» που εδρεύουν ανά την Περιφέρεια Κρήτης.


20 θέσεις εργασίας στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αττική

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ. Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», που εδρεύει στη Μαγούλα του Νομού Αττικής.


Θέση εργασίας στη Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ προκηρύσσει την πλήρωση της θέσης Προϊσταμένου του Τμήματος Ελέγχου της Διεύθυνσης Συντονισμού και Ελέγχου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (εφεξής «η Αρχή») με θητεία τριών ετών.


Θέση εργασίας στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

Για την σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού διαρκείας δώδεκα (12) μηνών προκειμένου το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης να προσλάβει ένα (1) Λογοθεραπευτή με σύμβαση μίσθωσης έργου, για το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης-Πόμπιας.


9 θέσεις εργασίας στην Ύδρα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ύδρας, που εδρεύει στην Ύδρα του Ν. Αττικής.


2 συμβάσεις έργου στον ΕΛΓΟ Δήμητρα

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – «ΔΗΜΗΤΡΑ» εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Διατήρηση Διαπίστευσης εργαστηρίων για την ανάδειξη της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου».


Θέση εργασίας στο Δήμο Βόλου

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-∆.Ι.Ε.Κ.) ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-∆ΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ “ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ.∆.Η.Φ. Α.ΜΕ.Α. ΒΟΛΟΥ”», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ», στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – ∆ηµοτικό Ινστιτούτο Επαγγελµατικής Κατάρτισης ∆ήµου Βόλου (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-∆.Ι.Ε.Κ.) που εδρεύει στο ∆ήµο Βόλου.


2 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας

Πρόσληψη επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των 4 αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για διάστημα έξι (6) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.


3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σάμου

Ο ∆ήµος Σάµου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόµων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Σάµου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Βόρειο Αιγαίο 2014- 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2α «Ανάπτυξη, αξιοποίηση και αύξηση της συµµετοχής του ανθρώπινου δυναµικού στην αγορά εργασίας, ενεργός ένταξη και κοινωνική ενσωµάτωση κοινωνικά και οικονοµικά ευπαθών οµάδων», στο ∆ήµο Σάµου που εδρεύει στη Σάµο.


2 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Σάμου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2α «Ανάπτυξη, αξιοποίηση και αύξηση της συμμετοχής του ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας, ενεργός ένταξη και κοινωνική ενσωμάτωση κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών ομάδων», στο Δήμο Σάμου, που εδρεύει στη Σάμο.


ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ


3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παρνεστίου

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παρανεστίου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανθρώπινοι Πόροι και Κοινωνική Συνοχή – ΕΚΤ», στο Δήμο Παρανεστίου, που εδρεύει στο Παρανέστι Ν. Δράμας.Δείτε επίσης: 1.294 θέσεις σε Κέντρα Κοινότητας, Στρατό, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Νοσοκομεία, Δήμους (23-2)
ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:
[neuvoo_jobroll]