Αυτή εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ άλλων 759 προσλήψεων για μόνιμους στα νοσοκομεία της χώρας κατηγορίας ΤΕ και ΔΕ όπως έκανε σήμερα γνωστό το Υπουργείο Υγείας

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0001A

Ήδη Προκηρύχθηκαν την , Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, 226 θέσεις τακτικού προσωπικού ΠΕ και ΥΕ (νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, τραυματιοφορείς κτλ) για τη στελέχωση των νοσοκομείων της χώρας.

Σημειώνεται σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας ότι για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια, προκηρύσσονται θέσεις μόνιμου προσωπικού για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν άλλες 2440 μόνιμες θέσεις όλων των ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό).

Παρά την αδιαμφισβήτητη δυσκολία της οικονομικής συγκυρίας, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του προχωρά στη σταδιακή ενίσχυση των μονάδων του ΕΣΥ με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας αλλά και την ανακούφιση των εργαζόμενων που όλα αυτά τα χρόνια με το ζήλο και το φιλότιμό τους κρατούν όρθιο το δημόσιο σύστημα.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης:

ΑΣΕΠ: ΟΛΗ η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για 226 θέσεις του Υπουργείου Υγείας (4Κ/2015). Αιτήσεις 2/11 έως 16/11

3.000 προσλήψεις από ΑΣΕΠ στον χώρο της Υγείας