Το ΑΣΕΠ αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες την πρώτη δόση των 1.000 προσλήψεων στον τομέα της Υγείας οι οποίες θα διενεργηθούν, μέχρι το τέλος του χρόνου, με το σύστημα των μορίων. 

GIATROI-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-GIATROI

Η αρχή έγινε με την προκήρυξη για 226 θέσεις ιατρικού, παραιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού η οποία έχει προθεσμία αιτήσεων από 2 έως 20 Νοεμβρίου 2015. Δείτε όλη την προκήρυξη ΕΔΩ

Συγκεκριμένα η προκήρυξη αφορά κάλυψη θέσεων σε νοσοκομεία όλης της χώρας και σε κλάδους-ειδικότητες όπως ακτινοφυσικούς, διαιτολόγους, διοικητικου/οικονομικού, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, βιοχημικούς, βοηθούς υγιειονομικού, μεταφορείς ασθενών, βοηθούς θαλάμου και επιμελητές.

Εως το τέλος του χρόνου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναμένεται να προχωρήσει σε νέες προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη άλλων 800 υπαλλήλων διαφορών ειδικοτήτων στο χώρο της Υγείας.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Τσουκαλάς έχει αναλάβει να «τρέξει» και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλο το δημόσιο για την κάλυψη επειγουσών αναγκών, όπως 400 θέσεων σε ασφαλιστικά ταμεία.

Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η έγκριση 1500 θέσεων οι οποίες θα καλυφθούν είτε με νέες προκηρύξεις ,είτε από παλαιούς επιτυχόντες του ΑΣΕΠ και εφόσον οι τελευταίοι αποδεχθούν τις θέσεις αλλά τον τόπο της υπηρεσίας που θα τους προταθεί.

ΠΗΓΗ

[quote]Δείτε ανοιχτές θέσεις εργασίας ΕΔΩ[/quote]