Το εστιατόριο NAXIAN CAPRICCIO στη Νάξο ζητεί να προσλάβει

CHEF A LA CART

Προσοντα:

Απόφοιτος σχολης μαγειρικής
Προηγούμενη εμπειρία σε a la cart restaurants
Γνώσεις HACCP ,Πιστοποιητικό Ε.Φ.Ε.Τ
Υπευθυνότητα και οργανωτική ικανότητα του τμήματος της κουζίνας
Γνώση σύνταξης a la cart menu
Έμφαση στην ιταλική κουζίνα και την πίτσα,παρασκευή ελληνικών συνταγών.
Ιδιαίτερη έμφαση στην επιμέλεια και τελικη παρουσίαση των πιατων
Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
Ευελιξία και προσαρμοστικοτητα
σε απαιτητικές καταστάσεις

Προσφέρονται :
Άριστες συνθήκες  εργασιακού περιβάλλοντος

Αποστολη βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία μέσω
e-mail στο  info@capriccio-naxos.com