Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Επιδότηση έως 17.000 ευρώ σε ανέργους. ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις για προσλήψεις σε Δήμους

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μέλος του Ομίλου Carlsberg, αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα, με έδρα τη Ριτσώνα Ευβοίας και κεντρικά γραφεία στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς, Αττικής. Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια,  καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους μας, παραμένουμε πιστοί στον Σκοπό μας «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κλάδου στη χώρα.

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζουμε έμπρακτα την εγχώρια αγορά μπύρας με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, εκ των οποίων 10 παράγονται στην Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 450 εργαζομένους και διαθέτοντας ένα δίκτυο 2.000 προμηθευτών και συνεργατών.

Η εταιρεία μας διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο, Θεσσαλονίκης και στη Ριτσώνα, Ευβοίας, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, στις οποίες παράγονται τα προϊόντα FIX Hellas, FIX Dark, FIX ‘Ανευ, Μythos, Mythos Radler, Kaiser και Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά φυσικών αναψυκτικών της Tuborg.

Διατηρώντας στον πυρήνα της στρατηγικής μας το ελληνικό DNA και την ανάπτυξη και διεθνοποίηση των δύο μεγάλων εμπορικών μας σημάτων Fix Hellas και Mythos, εξάγουμε αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 35 χώρες και στις 5 ηπείρους, νιώθοντας υπερήφανοι για την ποιότητα και γεύση που προσφέρουν τα προϊόντα μας και στις αγορές του εξωτερικού.

Παράλληλα, εισάγουμε και διανέμουμε στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τη δανέζικη Carlsberg, τη μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny,τη διάσημη γαλλική 1664 Blanc, την ιταλική craft Angelo Poretti, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον ιρλανδικό μηλίτη Magners και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby.

Η πορεία μας σηματοδοτείται από το μεράκι και την αφοσίωση στην τέχνη της ζυθοποίησης σε συνδυασμό πάντα με την καινοτομία, το πάθος που χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους μας, αλλά και στην αμοιβαία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.

Εάν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και όραμα και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, επικοινωνήστε μαζί μας!

Το Όραμά & Οι Συμπεριφορές μας
LEADERS IN BRINGING JOY TO LIFE
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στοχεύει στην ανάδειξη της ως τον πιο επιτυχημένο παίκτη της αγοράς που διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και την κοινωνία. Το όραμα μας “Leaders in bringing joy to life”, αντιπροσωπεύει τη στάση και τον τρόπο εργασίας μας καθώς και τη θέση μας στην αγορά, την τοποθέτησή μας προς τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας. Εργαζόμαστε με πάθος για συνεχή βελτίωση και μέσα από τα προϊόντα μας και τον τρόπο δουλειάς μας προσφέρουμε χαρά και ικανοποίηση στους πελάτες και προμηθευτές μας, στοχεύοντας παράλληλα στη δημιουργία νέων προοπτικών για τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας, την εταιρεία και πάνω απ’ όλα για την κοινωνία.

Προωθούμε μια Κουλτούρα Νικητή, βασιζόμενη σε ένα περιβάλλον χαράς και αισιοδοξίας που προωθεί την ομαδικότητα και την υψηλή δέσμευση! Ενισχύουμε τις συμπεριφορές που συμβάλλουν στην καλλιέργεια της ομαδικότητας, ενεργώντας βάσει των “3 A’s” – Alignment, Accountability και Action.

Ζυθοποιoύμε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο

Η υλοποίηση κοινωνικά υπεύθυνων πρακτικών που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και στηρίζουν τις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, αποτελούν πυρήνα της φιλοσοφίας μας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την καθιέρωση προτύπων λειτουργίας που δίνουν έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και στην υπεύθυνη κατανάλωση και επικοινωνία με τον καταναλωτή.

Εάν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και πάθος και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας που άλλαξε τον χάρτη της μπύρας στην Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας!

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Ολυμπιακή Ζυθοποιία:

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ
Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera, Jobfind κ.α.