Δείτε τη νέα προκήρυξη για τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη δύο συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Ειδικότερα:

  1. Για το έργο της παραγωγής ενημερωτικών ραδιοφωνικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) στην απογευματινή ζώνη, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε έναν δημοσιογράφο – βοηθό παραγωγής (ραδιόφωνο).
  2. Για το έργο της παραγωγής ρεπορτάζ, θεμάτων έρευνας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε έναν δημοσιογράφο (ρεπόρτερ έρευνας).

Η διάρκεια των ανωτέρω συμβάσεων μίσθωσης έργου ορίζεται από την υπογραφή τους έως και 31 Δεκεμβρίου 2024, με δικαίωμα παράτασης.

Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο της ΕΡΤ Α.Ε., συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024.

Για να διαβάσετε αναλυτικά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιδότηση με το «Αλλάζω Συσκευή 2» για φούρνο και πλυντήριο. ΔΥΠΑ: Νέος κύκλος κατάρτισης με επίδομα έως 400€. Επίδομα παιδιού: Ποιοι το χάνουν