Δείτε επίσης: Νέες κατηγορίες δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα.
Ποιοι απορριφθέντες μπορούν να κάνουν νέα αίτηση

Εκπνέει στις 31/12 η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας 2020 και όσοι δεν τα πληρώσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Όσοι ακόμα δεν έχετε καταθέσει τα χρήματα που σας αναλογούν ανάλογα με το όχημα ή τα οχήματα που διαθέτετε, έχετε περιθώριο να το κάνετε έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Για φέτος τα τέλη κυκλοφορίας υπολογίζονται όπως και το 2019, καθώς οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν για τα τέλη κυκλοφορίας από 22 ευρώ έως 1.380 ευρώ.

Το ποσό των τελών της κυκλοφορίας υπολογίζεται είτε με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είτε με βάση τα κυβικά του κινητήρα και το έτος ταξινόμησης.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος δε θα υπάρξει καμία ελάφρυνση, αφού στα ταμεία του Δημοσίου υπολογίζεται ότι θα εισρεύσουν 1,2 δισ. ευρώ, καθώς οι ιδιοκτήτες των οχημάτων καλούνται να πληρώσουν από 22 ευρώ έως 1.380 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης.

Τσουχτερά τα πρόστιμα αν δεν τα εξοφλήσετε εγκαίρως

Αν η καταβολή των τελών κυκλοφορίας δε γίνει εμπρόθεσμα, θα κληθείτε να πληρώσετε πρόστιμα που φτάνουν μέχρι το ύψος των τελών κυκλοφορίας εάν το όχημα είναι δίκυκλο, τρίκυκλο ή επιβατικό ΙΧ.

Αν πρόκειται για επιβατικό Δ.Χ., φορτηγό ή λεωφορείο, τότε τα πρόστιμα ανέρχονται στο ήμισυ των τελών.

Για όσους θα πληρώσουν μέσω web banking απαιτείται μόνο η Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο, ενώ οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών με επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.

Πώς θα εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας

Το πρώτο βήμα είναι να μπείτε στην εφαρμογή Taxisnet.

Αφού πατήσετε «ΕΙΣΟΔΟΣ», συμπληρώνετε το ΑΦΜ και τον Αριθμό Κυκλοφορίας του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Στη συνέχεια, αφού πατήσετε αναζήτηση, εμφανίζεται το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση» και τότε μπορείτε να πατήσετε εκτύπωση και να κατεβάσετε τη φόρμα.

(πηγή)Δείτε επίσης: Νέες κατηγορίες δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα.
Ποιοι απορριφθέντες μπορούν να κάνουν νέα αίτηση

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ