Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Νέας Γενιάς στην προσπάθεια ενημέρωσης και υποστήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής ανακοινώνει την έναρξη δυο (2) επιμορφωτικών σεμιναρίων βραχείας εκπαίδευσης (διάρκειας 50 ωρών το καθένα), τα οποία θα υλοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης  στους παρακάτω αναφερόμενους τομείς:

  1. Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα. Από την παραγωγή στη μεταποίηση (Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
  2. « Από το αλεύρι στο ψωμί: Τεχνολογία παρασκευής και αρχές μάρκετινγκ προϊόντων αρτοποιίας και ζυμαρικών (Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)  

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέες και νέοι, ηλικίας 24 έως και 40 ετών, άνεργοι και εργαζόμενοι.

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Η έναρξη των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.

Τα σεμινάρια, στα οποία θα συμμετέχουν 20 άτομα ανά αντικείμενο εκπαίδευσης, θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 έως και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kthanopoulos@minedu.gov.gr

Κατά τη συμπλήρωση των θέσεων συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα στους ανέργους νέες/νέους.

Στην περίπτωση κατά την οποία ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβαίνει τον αριθμό των προβλεπομένων θέσεων θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.

Για τη συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης συμμετοχής πατήστε εδώ.

Πληροφορίες

Διεύθυνση Νέας Γενιάς

Τμήμα Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας

Πανταζή Αθηνά: 210-3442492,

Θανόπουλος Κώστας: 210-3442491,

Κατσαρού Άρτεμις: 210-3442491