Προσλήψεις στα δημόσια ΙΕΚ τουρισμού

Προκηρυξη για την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά 86 ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό,

που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) κατ’ ανώτατο όριο μηνών, για κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΙΕΚ) αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ως εξής:
Α. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΙΕΚ ΙΕΚ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί

Δύο (2) θέσεις ωρομίσθιων Αγγλικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ) Τέσσερεις (4) θέσεις ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχει¬ρήσεων (TE) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Οικονομικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιων Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (ΔΕ) Τρεις (3) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)
ΣΥΝΟΛΟ: 13 άτομα

ΙΕΚ ΡΟΔΟΥ
Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Αγγλικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Οικονομικών (ΠΕ)
Δύο (2) θέσεις ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχειρήσεων
με έμφαση στα Επισιτιστικά (TE) Δύο (2) θέσεις ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχειρήσεων
με έμφαση στα Ξενοδοχειακά (TE) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Ζαχαροπλαστικής (ΔΕ) Τέσσερις (4) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)
ΣΥΝΟΛΟ: 13 άτομα

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Αγγλικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ) Δύο (2) θέσεις ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχειρήσεων (TE) Δύο (2) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Τεχνικού Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΔΕ) ΣΥΝΟΛΟ: 8 άτομα

ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κρήτης
Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Αγγλικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Οικονομικών (ΠΕ
Δύο (2) θέσεις ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχειρήσεων (TE)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Τεχνολόγων Τροφίμων (TE)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με
έμφαση στη Ζαχαροπλαστική (ΔΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με
έμφαση στην Αρτοποιία (ΔΕ) Τέσσερις (4) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)
ΣΥΝΟΛΟ: 13 άτομα

ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Αγγλικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Οικονομικών (ΠΕ) Τρεις (3) θέσεις ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχειρήσεων (TE)

Τρεις (3) θέσεις ωρομίσθιων ΖαχαροπλαστικήςΤέχνης (ΔΕ)

Τέσσερις (4) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)

ΣΥΝΟΛΟ: 14 άτομα

ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Αγγλικών (ΠΕ)

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Τουριστικών Επιχειρήσεων (TE) Τρεις (3) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ) Μία (1) θέση ωρομίσθιου Τεχνικού Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΔΕ)

ΣΥΝΟΛΟ: 8 άτομα
ΙΕΚ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Αγγλικών (ΠΕ)

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ)

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ)

Δύο (2) θέσεις ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχειρήσεων (TE)

Τρεις (3) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)

Μία (1) θέση ωρομίσθιου Τεχνικού Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΔΕ)

ΣΥΝΟΛΟ: 9 άτομα

ΙΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Αγγλικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γαλλικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Γερμανικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιου Οικονομικών (ΠΕ)
Μία (1) θέση ωρομίσθιων Τουριστικών Επιχειρήσεων (TE)
Τρεις (3) θέσεις ωρομίσθιων Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)
ΣΥΝΟΛΟ: 8 άτομα

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 86 άτομα

Β. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΕΚ
Τα τυπικά προσόντα για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού των ΙΕΚ αρμοδιότητας Υπουργείου Οικο¬νομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού ανά κατηγορία και ειδικότητα έχουν ως εξής:

Β.1.1. Εκπαιδευτικοί Οικονομικών (ΠΕ)
Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών ή Οικονομικής Επιστή¬μης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών – Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ή Οργά¬νωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχει¬ρήσεων ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ή Χρημα¬τοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ή Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης (πρώην Αστικής και Περι¬φερειακής Ανάπτυξης, μετονομασία με το Π.δ. 162/1998 άρθρο 1) ή Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ (μετονομάστηκε σε Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας με το Ν. 3027/2002, άρθρο 3 παρ.

1δ. αα.) ή Ναυτιλιακών Σπουδών ή Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών ή Στατιστικής ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών ή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας (πρώην Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής, μετονομασία με το Π.δ. 113/2002) Πανεπι¬στημίων της ημεδαπής ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπου¬δών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με κατεύθυνση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές (πρώην Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών με κατεύθυνση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές, μετονομασία με το Π.δ. 60/2008) ή Στατιστικής και Αναλογιστικών -Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (πρώην Στα-τιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης, μετονομασία με το Π.δ. 24/2005 άρθρο 1) ή Περιφερειακής Οικονομι¬κής Ανάπτυξης του καταργηθέντος Παν/μίου Στερεάς Ελλάδος ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής. Πτυχίο Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (όλες οι κατευθύνσεις) και πτυχίο Οικονο¬μικών του Πανεπιστημίου της Κύπρου. Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ε.Α.Π. και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία Β.1.2. Εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ) Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστη¬μίων της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και ένα έτος (1) τουλάχιστον διδακτική εμπειρία Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανε¬πιστημίου της Κύπρου και ένα έτος (1) τουλάχιστον διδακτική εμπειρία Β.1.3. Εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας (ΠΕ) Πτυχίο Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστη¬μίων της ημεδαπής, ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και ένα (1)έτος τουλάχιστον διδακτική εμπειρία

Β.1.4. Εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ)
Πτυχίο Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπι-στημίων της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότη¬τας της αλλοδαπής και ένα (1) έτος τουλάχιστον διδα¬κτική εμπειρία

Β.1.5. Εκπαιδευτικοί Τουριστικών Επιχειρήσεων (TE)
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ Τουρι-στικών Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχει¬ρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων, τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων) ή Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαί¬δευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ ή Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) επαγγελματική προϋπηρεσία από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική

Β.1.6. Εκπαιδευτικοί Τουριστικών Επιχειρήσεων με έμ-φαση στα Επισιτιστικά (TE)
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ Τουρι-στικών Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχει¬ρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων, τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων) ή Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαί¬δευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ ή Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) επαγγελματική προϋπηρεσία από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική

Β.1.7. Εκπαιδευτικοί Τουριστικών Επιχειρήσεων με έμ-φαση στα Ξενοδοχειακά (TE)
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ Τουρι-στικών Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων, τμήμα Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων) ή Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαί¬δευσης (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ ή Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) επαγγελματική προϋπηρεσία από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική

Β.1.8. Εκπαιδευτικοί Τεχνολογίας Τροφίμων (TE)
Πτυχίο ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων ή Οινολογίας και Τεχνο-λογίας Ποτών ή Διατροφής ή Διατροφής και Διαιτολογίας ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής και τριετή (3) τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία από την οποία το ένα (1) έτος τουλάχιστον πρέπει να είναι διδακτική

Β.1.9. Εκπαιδευτικοί Μαγειρικής Τέχνης (ΔΕ)
Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε. Α’ ή Β’ κύκλου στην ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης ή ΙΕΚ (με πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) στην ειδικότητα Μαγειρικής τέχνης της ημεδαπής ή ισό¬τιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελμα¬τικής σχολής Μαγειρικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Μαγειρικής ή πτυχίο Μαγειρικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) προϋπηρεσία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική

Β. 1.10. Εκπαιδευτικοί Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (ΔΕ)
Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε Α’ ή Β’ κύκλου στην ειδικότητα Ζα-χαροπλαστικής ή ΙΕΚ (με πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο Ζα-χαροπλαστικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύ¬κλου σπουδών οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδα¬πής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) προϋπηρεσία από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική

Β. 1.11. Εκπαιδευτικοί Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με έμφαση στη Ζαχαροπλαστική (ΔΕ)
Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε Α’ ή Β’ κύκλου στην ειδικότητα Ζα-χαροπλαστικής ή ΙΕΚ (με πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο Ζα-χαροπλαστικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύ¬κλου σπουδών οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδα¬πής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) προϋπηρεσία από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική

Β. 1.12. Εκπαιδευτικοί Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με έμφαση στην Αρτοποιία (ΔΕ)
Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε Α’ ή Β’ κύκλου στην ειδικότητα Ζα-χαροπλαστικής ή ΙΕΚ (με πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) στην ειδικότητα Ζαχαροπλαστικής της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο κατώτερης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ζαχαροπλαστικής ή πτυχίο Ζα-χαροπλαστικής βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύ¬κλου σπουδών οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδα¬πής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) προϋπηρεσία από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική

Β.1.13. Εκπαιδευτικοί Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΔΕ)
Πτυχίο ΕΠΑΣ ή Τ.Ε.Ε. Α’ ή Β’ κύκλου στην ειδικότητα Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής Τέχνης ή ΙΕΚ (με πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) στην ειδικότητα Ξενοδοχεια¬κής ή Επισιτιστικής τέχνης της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής ή πτυχίο τεχνικής και επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής Τέχνης ή Επισιτιστικής ή πτυχίο κατώτε¬ρης τεχνικής επαγγελματικής σχολής Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής ή πτυχίο Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής Τέ¬χνης βασικής εκπαίδευσης ΣΤΕ διετούς κύκλου σπουδών οι οποίοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ Γυμνασίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας και τριετή (3) προϋπηρεσία, από την οποία το ένα (1) έτος να είναι διδακτική

Δειτε το ΦΕΚ εδω

Πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

[neuvoo_jobroll]
Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ