Σε προσλήψεις συμβασιούχων για την κάλυψη των αναγκών τους, προχωρούν οι Δήμοι όλης της χώρας.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις που έχουν ανοίξει σε δήμους τις τελευταίες μέρες, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις και τις προκηρύξεις:

Προσλήψεις 10 συμβασιούχων στο Δήμο Αθηναίων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δέκα (10) ατόμων για το χρονικό διάστημα, όπως αυτό αναγράφεται, στον πίνακα Α, για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων (της Δ/νσης Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) που εδρεύουν στον Αγ. Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Μαραθώνος

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι λοιπών αντικαταβολών του Δήμου Μαραθώνος, που εδρεύει στο Μαραθώνα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβάδεων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο (2) ατόμων, για την υλοποίηση του Υποέργου 1 «Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας περιλαμβανομένης Κινητής Μονάδας», της Πράξης «Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας Δήμου Λεβαδέων», με κωδικό ΟΠΣ 6003089, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027».

Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δήμο Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου ανακοινώνει την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά τρία (3) ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι αντιτίμου στο Δήμο Γαλατσίου, που εδρεύει στο Γαλάτσι της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α) «Εκγύμναση των αθλούμενων μελών» β) «Διδασκαλία μουσικής και παραδοσιακών χωρών» γ) «παροχή νοσηλευτικής βοήθειας», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Προσλήψεις 24 ατόμων στο Δήμο Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικώνπρόσκαιρων υπηρεσιακών αναγκών της Δ/νσης Άθλησης, για την ομαλή και ασφαλή υλοποίηση του καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης μικρών παιδιών του Δήμου Καλλιθέας «Kallithea Summer Sports Camp».

Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας πέντε (5) μηνών για την κάλυψη των εποχιακών αναγκών της πυρασφάλειας κατά την αντιπυρική περίοδο έτους 2024.

Ανοιχτές 9 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σιθωνίας

Ο Δήμος Σιθωνίας γνωστοποιεί την πρόσληψη 9 υπαλλήλων έκτακτου προσωπικού διάρκειας τριών (3) μηνών για την Δασοπροστασία – Πυρασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σιθωνίας, για την περίοδο Μάιο – Οκτώβριο 2024. Ήτοι εννέα (9) ΥΕ Εργάτες Δασοπροστασίας διάρκειας τριών (3) μηνών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 25 ατόμων στη ΔΕΥΑ Θήρας

Η ΔΕΥΑ Θήρας ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εικοσιπέντε (25) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θήρας, που εδρεύει στη Θήρα της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας.

Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δήμο Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών με πλήρη απασχόληση τριών (3) ατόμων συνολικά , για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών των Δομών Κ.Δ.Α.Π. «ΜΠΑΤΑΝΙ» και «ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι και την Τρίτη 25-06-2024 και ώρα 15:00.

Προσλήψεις 2 ατόμων στο Δήμο Πόρου

Ο Δήμος Πόρου ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ατόμων, έκτακτου προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας που δεν υπερβαίνει τους πέντε (5) μήνες και συγκεκριμένα από την υπογραφή της έως και 31.10.2024.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 19 Ιουνίου 2024 έως και 28 Ιουνίου 2024

Προσλήψεις 12 ατόμων στο Σύνδεσμο Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού

Ο Σύνδεσμος Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) πλήρους απασχόλησης, δώδεκα (12) ατόμων , για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Κοιμητηρίου

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Φιλιατών

Ο Δήμος Φιλιατών ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών κατά την τρέχουσα διδακτική περίοδο, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατρία (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε πληρώνεται το επίδομα παιδιού. 15.527 καθαρίστριες στα σχολεία. Σκλαβενίτης: Ζητούνται εργαζόμενοι. «Αλλάζω Συσκευή 2»: και «έξτρα» συσκευές