ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ∆.Σ. ΤΟΥ Ν.Π.∆.∆. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ –ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ∆ΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δίµηνης απασχόλησης, πέντε (5) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής αριθµό ατόµων , ειδικότητας µε τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και χρονική διάρκεια.

  • 5 ∆Ε ΜΑΓΕΙΡΩΝ (2 ΜΗΝΕΣ)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο της αστυνοµικής ταυτότητας 2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σποδών 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συµπαράσταση) 4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνει τους φορείς του δηµόσιου ή ευρύτερου δηµόσιου τοµέα στους οποίους έχει απασχοληθεί τους τελευταίους δώδεκα (12) µήνες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους, στα γραφεία της υπηρεσίας (Ταχ. ∆/νση Ραζή Κότσικα 12 Μεσολόγγι ), εντός προθεσµίας τριών (3) εργάσιµων ηµερών από την ηµεροµηνία ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Ν.Π. Ηµεροµηνία υποβολής αιτήσεων από 14/10/2016 έως 18/10/2016. (Έντυπο αίτησης θα δίνεται από την υπηρεσία)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

[neuvoo_jobroll]

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.