Γεια σας

Είμαστε ενημερωτικό site που αναδημοσιεύουμε αγγελίες και σημαντικά άρθρα για εργασία και οικονομία.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ προσωπικές πληροφορίες για αιτήσεις, ΚΕΑ, προγράμματα ΟΑΕΔ, ΑΣΕΠ, επιδόματα κ.α. Απευθυνθείτε στις υπεύθυνες και αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες.

ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ γραφείο εύρεσης εργασίας και δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πού και πώς να βρείτε εργασία. Ό,τι  βοήθεια μπορούμε να δώσουμε υπάρχει μόνο στις δημοσιεύσεις μας.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ εμείς εργασία. Όποιες πληροφορίες υπάρχουν για εργασία βρίσκονται μέσα στην κάθε αγγελία που αναδημοσιεύουμε από μεγάλα sites. ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες επειδή δεν τις έχουμε.

Δείτε κάποιες χρήσιμες οδηγίες για να βρείτε αυτό που θέλετε στο site μας:

  1. Μπορείτε να αναζητήστε θέσεις, αγγελίες και ειδήσεις κατά περιοχές. Πατήστε στο: Βρείτε ΔΟΥΛΕΙΑ και προσλήψεις στην ΠΟΛΗ σας

  2. Μπορείτε να αναζητήστε αγγελίες εργασίας στην ειδική κατηγορία: “Αγγελίες

  3. Γραφτείτε στην ομάδα μας Αγγελίες & θέσεις εργασίας – ageliesergasias.gr

  4. Για Αθήνα-Αττική, νέες αγγελίες κάθε ημέρα μπορείτε να βλέπετε εδώ. Αν θέλετε να βλέπετε αγγελίες για Αθήνα έχουμε μια FB ομάδα εδώ

  5. Για Θεσσαλονίκη,νέες αγγελίες κάθε ημέρα μπορείτε να βλέπετε εδώ . Αν θέλετε να βλέπετε αγγελίες για Θεσσαλονίκη έχουμε μια FB ομάδα εδώ

  6. Θέσεις για εποχιακή εργασία στον τουρισμό εδώ

  7. Για ΟΑΕΔ μπορείτε να βλέπετε εδώ

  8. Για αναρτήσεις σχετικά με στήριξη ανέργων μπορείτε να βλέπετε εδώ

  9. Αν θέλετε να δημοσιεύσετε αγγελία όπου προσφέρετε εσείς θέση εργασίας δείτε εδώ

  10. Μπορείτε κάθε στιγμή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία της αναζήτησης που εμφανίζεται πάνω δεξιά στο site κλικάροντας στο εικονίδιο με το μεγεθυντικό φακό Μπορείτε να βάλετε τη λέξη που αφορά στη δουλειά που θέλετε π.χ. ΟΔΗΓΟΣ, ΠΩΛΗΤΗΣ κ.α.

Κάντε like στις σελίδες μας στο Facebook

Ελπίζουμε ειλικρινά να σας βοηθάμε καθημερινά να βρείτε αυτό που αναζητάτε και χαιρόμαστε κάθε φορά που κάνετε like η κοινοποιείτε τις αναρτήσεις μας. Αυτό δείχνει ότι κάνουμε σωστή δουλειά και είμαστε πραγματικά χρήσιμοι.

Καλή τύχη στην αναζήτηση εργασίας

Η συντακτική ομάδα του ageliesergasias.gr