Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα της επίσχεσης των εργαζομένων του ΟΑΣΘ οι οποίοι για 12η ημέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Κι αυτό καθώς από τη μια ο υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης σε συνάντησή του με βουλευτές της ΝΔ δεσμεύτηκε για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ έως σήμερα το πρωί. δεσμεύτηκε για την καταβολή δεδουλευμένων. Από την άλλη, σήμερα το μεσημέρι λήγει και η 24ωρη διορία που έδωσαν στον υπουργό οι παραγωγικοί φορείς της πόλης, οι δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης και ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας μετά την χτεσινή σύσκεψη που συγκαλέστηκε από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος και τα επιμελητήρια ξεκαθάρισαν πως εάν δε δοθεί λύση στο πρόβλημα με τον ΟΑΣΘ έως σήμερα το μεσημέρι, θα κινηθούν νομικά.
Τέλος, οι εργαζόμενοι ζητούν να τους καταβληθούν οι μισθοί και να αναζητηθεί μια συνολική λύση που θα εγγυάται το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ