Έντεκα δικηγόρους με εξειδικευμένη εμπειρία σε διαδικασίες αναγνώρισης (σε αλλοδαπούς) της ιδιότητας του πρόσφυγα, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ θα προσλάβει η Υπηρεσία Ασύλου του υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Σάμου.

Η πρόσληψη των νέων υπαλλήλων θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 31/12/2016 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης) και αφορά την ειδικότητα ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 29 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177 – Αθήνα (τηλ.: 210-6988582, 210-6988583).

Στις 30 Σεπτεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό που διενεργεί ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) για 5 θέσεις στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα η ΕΣΔΥ θα προσλάβει έναν Ψυχολόγο, 2 Κοινωνιολόγους και 2 Ιατρούς, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «CARE: Common Actions for REfugees and other migrants’ health» με αντικείμενο την εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης μεταναστευτικών ροών, πολιτισμικής διαμεσολάβησης και ψυχικής υγείας.

Η συνολική αμοιβή για κάθε συνεργάτη ορίζεται σε 1.850 ευρώ μεικτά, ενώ η διάρκεια της συνεργασίας έργου είναι από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως την 31/1/2017. Αποστολή βιογραφικών στο http://www.esdy-cvs.gr/ έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ