Προκήρυξη πρόσληψης 400 ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών για χρονικό διάστημα δύο μηνών εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού, για το έργο «Εκτέλεση Σωστικών Ανασκαφών στο Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου (Φλώρινας)».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής.

Επιπλέον απαιτείται αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη), συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης.

Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με το προσόν του απολυτήριου τίτλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης, μπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι χωρίς τίτλους σπουδών, αλλά με συναφή εμπειρία.

Πριμοδότηση
Υπενθυμίζεται πως η συναφής εμπειρία βαθμολογείται με 7 μονάδες ανά μήνα και μέχρι 84 μήνες, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων βαθμολογείται με 100 μονάδες για κάθε ένα από τα δύο πρώτα ανήλικα τέκνα και 200 μονάδες για κάθε ένα από τα επόμενα, ο χρόνος ανεργίας με 50 μονάδες για κάθε εξάμηνο, η πολυτεκνία με 300 μονάδες και η ηλικία των υποψηφίων βαθμολογείται με 50 μονάδες (έως 24 ετών) και με 75 μονάδες (έως 30 ετών).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Σιδηροδρομικού Σταθμού 8, 53100, Φλώρινα (τηλ.: 23850 28206), μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ