Τα 10.000 voucher για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών και βρεφών στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ απ το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα δοθούν σε επιλαχόντες γονείς.

Την Τετάρτη σε σύσκεψη των συναρμόδιων φορέων αναμένεται να καθορίσουν τον τρόπο που διανεμηθούν στους δικαιούχους επιλαχόντες γονείς και η τοποθέτηση στις κενές θέσεις των παιδικών σταθμών αναμένεται να γίνει το αργότερο έως τις αρχές Οκτωβρίου.

Παράλληλα εξετάζεται και ο τρόπος υλοποίησης της προχθεσινής εξαγγελίας του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα για διάθεση μέρους του τιμήματος των 246 εκ. ευρώ που προέκυψε από την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, προκειμένου να φιλοξενηθούν 15.000 παιδιά επιπλέον στις δομές παιδικής φροντίδας.

Από τα 10.000 αδιάθετα voucher, οι 5.000 αφορούν θέσεις για βρέφη έως και 2,5 ετών, οι 2.000 θέσεις για παιδικούς σταθμούς και 3.000 θέσεις σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ