Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει την πλήρωση θέσεων καθηγητών ξένων γλωσσών για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και ωριαία αποζημίωση, με μέγιστο αριθμό ωρών απασχόλησης, ανά εκπαιδευτή, στα γνωστικά αντικείμενα, όπως περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

Α/ΑΜΑΘΗΜΑ

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΘΕΣΕΙΣ
Α’ Εξάμηνο (26 Σεπ έως 23 Δεκ 16)Β’ Εξάμηνο (07 Ιαν έως 12 Μαϊ 17)
1Τουρκική Γλώσσα1922524442
2Αλβανική Γλώσσα1922524442
3Αραβική Γλώσσα1922524442
4Κινεζική Γλώσσα1922524442

 

Δικαιολογητικά

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν στη Σχολή, τα ακόλουθα έντυπα-δικαιολογητικά:

α. Υποχρεωτικά με την υποβολή αίτησης:
(1) Αίτηση στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία τους, όπως αυτά αποτυπώνονται στο δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας, μαζί με μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία. Η αίτηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη από τους ίδιους τους υποψήφιους και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής είτε από το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα είτε από Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Στην αίτηση θα δηλώνεται υποχρεωτικά από τον υποψήφιο η διαθεσιμότητά του σε εβδομαδιαία βάση και εάν ενδιαφέρεται για ένα ή περισσότερα μαθήματα. Το έντυπο της αίτησης του Παραρτήματος «Α» θα παραλαμβάνεται από τη Σχολή.
(2) Φωτοτυπίες των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου και του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τα οποία να προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια καθώς και ο τρόπος και η ακριβής ημερομηνία κτήσης.

(3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία θα δηλώνουν
ότι:

(α) Δεν κατέχουν δημόσια θέση, ή στην περίπτωση που κατέχουν την κατηγορία, το βαθμό και το είδος της κατεχόμενης θέσης, έχοντας υπόψη τους περιορισμούς των Ν. 1256/82 και 1305/82, «Περί Πολυθεσίας».

(β) Δεν έχουν καταθέσει αίτηση υποψήφιου ωρομίσθιου καθηγητή και σε άλλη Σχολή των ΕΔ ή σε αντίθετη περίπτωση σε ποιες Σχολές έχουν καταθέσει, σε ποια γνωστικά αντικείμενα ανά Σχολή και για πόσες ώρες διδασκαλίας ανά μάθημα.

(γ) Έχουν λάβει γνώση του περιεχομένου – διατάξεων της παρούσας προκήρυξης της Σχολής.

(4) Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα παρατίθενται σύντομα βιογραφικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, έτος και τόπος γέννησης, σημερινή απασχόληση, οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας),
προϋπηρεσία, εργασίες, δημοσιεύσεις, μελέτες, έρευνες, συμμετοχή σε συνέδρια κ.λ.π.

(5) Πτυχία και διπλώματα, αρμοδίως επικυρωμένα και επίσημα μεταφρασμένα κατά περίπτωση, από τα οποία θα αποδεικνύονται οι σπουδές των ενδιαφερομένων.
(6) Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε εκπαιδευτικά καθήκοντα σε σχέση με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, όπως αυτή θα προκύπτει από τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά. Για την απόδειξη της προϋπηρεσίας οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, κατά περίπτωση:

(α) Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα:

Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα σε μήνες, μέρες ή ώρες απασχόλησης. Πέραν της βεβαίωσης η προϋπηρεσία να δηλώνεται από τον υποψήφιο με Υπεύθυνη Δήλωση, όπως το υπόδειγμα του Παραρτήματος «Β».

(β) Οι ελεύθεροι επαγγελματίες:

1/ Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα όπως παραπάνω.

2/ Με Υπεύθυνη Δήλωση χωριστά από την αίτηση σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν. 1599/86, ότι η προϋπηρεσία είναι εκπαιδευτική και σχετική με το αντικείμενο της θέσης.

3/ Με υποβολή μίας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικά τη διάρκεια και το είδος της προϋπηρεσίας στην οποία να αναφέρεται ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας.

4/ Επιπλέον των παραπάνω η προϋπηρεσία να δηλώνεται από τον υποψήφιο με Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με το Παράρτημα «Β» της προκήρυξης.

(γ) Για προϋπηρεσία η οποία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, επιπλέον των δικαιολογητικών που απαιτούνται κατά τις ανωτέρω περιπτώσεις, ο υποψήφιος προσκομίζει βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε, στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης και βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού οργανισμού, είτε πρόκειται για αμιγώς κρατική ή αμιγώς ιδιωτική ή μικτή ασφάλιση. Εάν ο χρόνος προϋπηρεσίας έχει διανυθεί σε υπηρεσίες δημόσιου χαρακτήρα της αλλοδαπής, αποδεικνύεται με βεβαίωση του αντίστοιχου δημόσιου φορέα. Σε κάθε περίπτωση, τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι νόμιμα επικυρωμένα και επίσημα μεταφρασμένα.

(δ) Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θα πρέπει να αναφέρουν σαφώς το χρονικό διάστημα της απασχόλησης, εάν είναι δυνατό, σε μήνες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μετατρέπονται σε μήνες ακολουθώντας ίδια πρακτική για όλους του υποψήφιους. Αν η προϋπηρεσία έχει υπολογιστεί ως αριθμός ημερομισθίων το σύνολο των ημερών απασχόλησης να διαιρείται διά του 25 ή αν η προϋπηρεσία έχει υπολογιστεί ως χρονικό διάστημα από την ημερομηνία έναρξης έως την ημερομηνία λήξης της απασχόλησης διά του 30.

(7) Επισημαίνεται ότι η αίτηση και οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να είναι συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους υποψηφίους και θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.2690/99. Αποκλειστικά υπεύθυνος για την εγκυρότητα ή μη της υποβαλλόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών, είναι ο ίδιος ο υποψήφιος.
(8) Πιστοποιητικά και δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και εντός 10 ημερών από αυτή, θα γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν αποδεδειγμένων λόγων ανωτέρας βίας (π.χ. απεργία /κινητοποίηση υπαλλήλων του φορέα έκδοσης πιστοποιητικού/δικαιολογητικού, νοσηλεία σε νοσοκομείο του υποψηφίου), η εξέταση των οποίων εναπόκειται στην κρίση της Τριμελούς Επιτροπής. Σε κάθε περίπτωση, προσόντα κτηθέντα μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών, δεν θα λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία επιλογής.

5. Μοριοδότηση των Κριτηρίων

Οι υποψήφιοι καθηγητές θα αξιολογηθούν, με μοριοδότηση του βασικού-ων τίτλων σπουδών, του μεταπτυχιακού-ων τίτλων σπουδών, του διδακτορικού διπλώματος και της προϋπηρεσίας τους, όπως παρακάτω:

α. Το σύνολο των μορίων του υποψηφίου προκύπτει από το άθροισμα όλων των μορίων που λαμβάνει σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:
(1) Βασικός τίτλος σπουδών που απαιτείται σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών υπολογιζόμενες σε δεκαβάθμια κλίμακα με δύο δεκαδικά ψηφία και πολλαπλασιαζόμενος με τον αριθμό εκατό (100).
(2) Δεύτερος βασικός τίτλος σπουδών, σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης και της αυτής εκπαιδευτικής βαθμίδας με τον τίτλο σπουδών που απαιτείται σύμφωνα με την προκήρυξη: εκατόν (100) μονάδες εφάπαξ.

(3) Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών υπολογιζόμενες σε δεκαβάθμια κλίμακα με δύο δεκαδικά ψηφία και πολλαπλασιαζόμενος με τον αριθμό εκατό (100).
(4) Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης σε συναφές γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών υπολογιζόμενες σε δεκαβάθμια κλίμακα με δύο δεκαδικά ψηφία και πολλαπλασιαζόμενος με τον αριθμό εβδομήντα (70).

(5) Προϋπηρεσία σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, όπου κάθε ημερολογιακός μήνας προϋπηρεσίας θα λαμβάνει δεκαπέντε (15) μονάδες.

(7) Για τις περιπτώσεις των βεβαιώσεων αναγνώρισης-ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ που δεν αναγράφεται βαθμολογία ως βαθμός τίτλου σπουδών ισχύουν τα αναγραφόμενα στην παράγραφο 3 του παρόντος.

β. Στην περίπτωση ισοβαθμούντων προηγείται αυτός που έχει περισσότερες μονάδες στο βασικό τίτλο σπουδών και αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει περισσότερες μονάδες στο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης (εάν μόνο ένας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών προτιμάται αυτός έναντι του ισοβαθμούντος υποψηφίου που δεν είναι κάτοχος). Σε περίπτωση που εξακολουθεί η ισοβαθμία προηγείται αυτός που έχει περισσότερες μονάδες στην προϋπηρεσία (εάν μόνο ένας έχει προϋπηρεσία προτιμάται αυτός έναντι του ισοβαθμούντος υποψηφίου που δεν
έχει).

γ. Δεν θα μοριοδοτούνται οι τίτλοι σπουδών που δεν απαιτούνται από την προκήρυξη.

10. Υποβολή Αιτήσεων

α. Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, θα γίνεται προσωπικά από τους υποψηφίους στη Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών, στη διεύθυνση: Στρατόπεδο «ΦΑΚΙΝΟΥ», οδός Κανελοπούλου 5 Παπάγου – Αττικής, ΒΣΤ 902, (έναντι Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων) από την 16 Αυγ 2016 , μέχρι και 20 ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης, ήτοι έως και την 04
Σεπ 2016.

β. Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών, Στρατόπεδο «ΦΑΚΙΝΟΥ», οδός Κανελοπούλου 5 Παπάγου – Αττικής, ΒΣΤ 902, (έναντι Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων) και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο έως και 04 Σεπ 2016.

γ. Τονίζεται ότι, μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ή έγγραφο.

δ. Επικοινωνία – Πληροφορίες

Πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων από τη Σχολή, τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 15:00 και στα τηλέφωνα 210 7762680 και 210 7762677.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ