Με εισήγηση της Δημοτικής Αρχής στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της 14ης Ιουλίου, εγκρίθηκε ομόφωνα αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Βύρωνα για το έτος 2016, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στο Δήμο να προσλάβει μόνιμο προσωπικό (13 εργάτες) για τη Διεύθυνση Καθαριότητας.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ προς το τέλος του έτους. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τη διαδικασία των προσλήψεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου.

Πρόκειται για ένα ακόμη μέτρο της Δημοτικής Αρχής που αποσκοπεί στη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης, για το οποίο βέβαια απαιτείται και η συνεργασία των πολιτών.

Για το θέμα της πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε τα εξής: “η Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας σχετικό νόμο της κυβέρνησης, προχωράει σε προσλήψεις δεκατριών (13) εργατών καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας για την κάλυψη των κενών στη Διεύθυνση Καθαριότητας. Πρόκειται για μια συνεχή διαδικασία η οποία προβλέπει και άλλες ενέργειες που θα ακολουθήσουν.”

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ