Βροχές στη δυτική Ελλάδα και δυτικούς ανέμους κατά τόπους πιο ισχυρούς σε όλη τη χώρα που θα ρίξουν την θερμοκρασία στη δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες τιμές μέχρι τους 28 βαθμούς και στα κεντρικά και ανατολικά στους 30 με 34 βαθμούς θα έχουμε από αύριο. Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού λοιπόν.

Την Κυριακή τοπικές μπόρες και καταιγίδες θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

Στη Θράκη παροδικές νεφώσεις και στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές το βράδυ. Η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί- βορειοδυτικοί μέχρι τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από 15 έως 36 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο νεφώσεις με βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε πτώση από 16 έως 29 και στα ανατολικά μέχρι τους 34 βαθμούς.

Ισχυροί δυτικοί άνεμοι στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί μέχρι τα 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ανατολικά και κεντρικά. Οι άνεμοι δυτικοί – νότιοι μέχρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα παροδικές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς.

Στην Aθήνα αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και νοτιοδυτικούς ανέμους. Η θερμοκρασία σε πτώση από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ