Τις 8.684 έφτασαν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στο πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), κατά την σημερινή, πρώτη ημέρα έναρξης της διαδικασίας. Από αυτές όμως μόλις 725 εγκρίθηκαν ενώ άλλες 2.087 ακυρώθηκαν από τους ίδιους τους αιτούντες, ενώ σε 5.872 περιπτώσεις δεν υπήρξε οριστικοποίηση της αίτησης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας, προκύπτει ότι το διάστημα μεταξύ των ωρών 07:15 έως 17:30, υποβλήθηκαν μέσω ΚΕΠ 112 αιτήσεις, 705 από τους δήμους και 7.867 απευθείας από τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Το υπουργείο Εργασίας υπενθύμισε ότι

• δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενδιάμεση προθεσμία για την υποβολή της αίτησης, από 14 Ιουλίου 2016 έως και 30 Νοεμβρίου 2016
• όλα τα νοικοκυριά, ανεξάρτητα από αριθμό, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Η εκτίμηση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου είναι ότι κύλησε ομαλά η πρώτη ημέρα του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» που απευθύνεται στους κατοίκους των 30 Δήμων της πρώτης φάσης του, παρά το μεγάλο αριθμό αιτήσεων και επισκέψεων στον ιστότοπο του προγράμματος www.keaprogram.gr. Μικροπροβλήματα, όποτε παρουσιάστηκαν, διευθετήθηκαν αμέσως.
Οι περισσότερες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν απευθείας από τους πολίτες, μέσω διαδικτύου και εκτός ΚΕΠ και Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων. Σε αυτό συνέβαλαν η εκτεταμένη πληροφόρηση των πολιτών, οι πολύ φιλικές στο χρήστη σελίδες, οι ακριβείς οδηγίες πλοήγησης και η, σε μεγάλο βαθμό, προσυμπληρωμένη αίτηση του προγράμματος.

Παρατίθενται κάποια βασικά στοιχεία της πρώτης ημέρας, για το διάστημα μεταξύ των ωρών 07:15 έως 17:30.

(1) Στοιχεία για τον ιστότοπο του προγράμματος www.keaprogram.gr

ΔΗΜΟΙ & ΚΕΠΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
Μοναδικοί χρήστες86512.960
Επισκέψεις (περίπου)3.50029.000

 

(2) Στοιχεία αιτήσεων

Σύνολο Αιτήσεων8.684ΚΕΠ: 112

ΔΗΜΟΙ: 705

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ : 7.867

Εγκεκριμένες725
Ακυρωμένες2.087Ακύρωση από τους αιτούντες, λάθος ή μη υπαρκτά στοιχεία κ.λπ. Πιθανή η επανυποβολή εντός των ημερών
Εκκρεμείς5.872Οι αιτούντες δεν προχωρούν στην οριστικοποίηση της αίτησής τους
Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ