Μόνο για φέτος θα ισχύσει στο δημόσιο η αναλογία μία πρόσληψη προς 5 συνταξιοδοτήσεις. Με εγκύκλιο του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης και σε εφαρμογή της συμφωνίας με τους πιστωτές ορίζεται ότι το 2017 η αναλογία μειώνεται σε 1 πρόσληψη ανά 4 αποχωρήσεις και το 2018 σε μία πρόσληψη ανά 3 συνταξιοδοτήσεις.

Αυτό σημαίνει ,αν λάβει κανείς υπόψιν ότι κάθε χρόνο συνταξιοδοτούνται από το δημόσιο περίπου 40.000 υπάλληλοι, ότι αυξάνει ο αριθμός των διορισμών στις οποίες μπορεί να προχωρήσει τα ερχόμενα χρόνια η Κυβέρνηση.

Προτεραιότητα σε νέες προσλήψεις θα έχει ο τομέας της Υγείας και ο φοροελεγκτικός μηχανισμός όπου καταγράφονται σημαντικά κενά σε προσωπικό.Με την ίδια εγκύκλιο ορίζεται ότι στο εξής τα αρμόδια όργανα ή οι φορείς του δημοσίου θα αναλαμβάνουν πλέον τον διορισμό όσων πέτυχαν η πετυχαίνουν με προσφυγές τους στα δικαστήρια αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις (Άρειος Πάγος, Συμβούλιο της Επικρατείας) καθώς παύει πλέον η κατανομή αυτού του προσωπικού να γίνεται από τον ίδιο τον Υπουργό.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ