Το νοσοκομείο καλεί τους ιδιώτες – φυσικά πρόσωπα που εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν στην παροχή υπηρεσιών σίτισης στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση, για τη σύναψη δώδεκα (12) ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου υπηρεσιών σίτισης στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», διάρκειας από 24-7-2016 έως 31-12-2017.

Στη διαδικασία συμμετέχουν οι ιδιώτες – φυσικά πρόσωπα που: α. Εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν στην παροχή υπηρεσιών σίτισης στα νομικά πρόσωπα που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας. β. Δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους οι αρνητικές προϋποθέσεις του αρθ.8 του ν.3528/2007 και του αρθ.43§1 του π.δ.60/2007.
γ. Είχαν αναλάβει την παροχή υπηρεσιών σίτισης στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», το οποίο και θα είναι η αντισυμβαλλόμενη αναθέτουσα αρχή.

δ. Απασχολήθηκαν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών σίτισης με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασία στα νομικά πρόσωπα. Συνεπώς εμπίπτουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που παρείχαν υπηρεσίες σίτισης (i) στο πλαίσιο σύμβασης έργου ή μίσθωσης έργου ή παροχής υπηρεσιών ή εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, που είχε καταρτιστεί μεταξύ του εποπτευόμενου από το Υπουργείου Υγείας νομικού προσώπου και του ενδιαφερόμενου φυσικού προσώπου, είτε ως εργαζόμενου είτε ως ατομικής επιχείρησης, εφόσον η παροχή της εργασίας ήταν αυτοπρόσωπη από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, χωρίς την απασχόληση από αυτόν προσωπικού, (ii) στο πλαίσιο σύμβασης σχέσης εργασίας ή έργου ή μίσθωσης έργου ή παροχής υπηρεσιών ορισμένου ή αορίστου χρόνου που είχε καταρτιστεί μεταξύ του ενδιαφερόμενου ιδιώτη και οποιουδήποτε τρίτου (φυσικό πρόσωπο, ως ατομική επιχείρηση ή νομικό πρόσωπο), στον οποίο είχε ανατεθεί η υπηρεσία παροχής φύλαξης σε εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υγείας νομικό πρόσωπο, εφόσον η παροχή της υπηρεσίας ήταν αυτοπρόσωπη από τον ενδιαφερόμενο, χωρίς την απασχόληση από αυτόν προσωπικού.
Οι ανωτέρω προϋποθέσεις υπό α’ – δ’ πρέπει να πληρούνται σωρευτικά.

Η επιλογή των φυσικών προσώπων θα γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια, κατά την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας: (i) ιδιώτες με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών σίτισης στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», (ii) ιδιώτες με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών σίτισης οπουδήποτε, (iii) ιδιώτες που είναι άνεργοι κατόπιν καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους, (iv) ιδιώτες που είναι άνεργοι από οποιαδήποτε αιτία. Η πλήρωση του πρώτου κριτηρίου αποκλείει τους υποψηφίους που έχουν τις προϋποθέσεις του επόμενου κριτηρίου κατά σειρά προτεραιότητας, ακόμη και εάν υπερέχουν σε αυτό. Σε περίπτωση μη υπεροχής δύο ή περισσοτέρων υποψηφίων με βάση τα ανωτέρω κριτήρια σωρευτικά, τότε προτιμώνται οι υποψήφιοι κατά τη χρονική σειρά κατάθεσης της αίτησης και των δικαιολογητικών.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης μίσθωσης έργου ορίζεται από 24-7-2016 έως 31-12-2017, ενώ το χρονικό πλαίσιο της παροχής της υπηρεσίας θα καθοριστεί κατά τη σύναψη της σύβασης και σύμφωνα με τις ανάγκες σίτισης του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο».

Οι συμβάσεις συνάπτονται στο πλαίσιο του αρθ.97 του ν.4368/2016, όπως αντικαταστάθηκε με τη διάταξη του αρθ.51 του ν.4384/2016, είναι συμβάσεις αμοιβής με βάση την παρεχόμενη υπηρεσία και όχι εξαρτημένης εργασίας.

Όσον αφορά το κόστος σύναψης των συμβάσεων, καθορίζεται σε μηνιαία βάση χρηματική αντιπαροχή για κάθε σύμβαση παροχής υπηρεσιών, σύμφωνα με τις μικτές μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνει ένας μόνιμος υπάλληλος της αντίστοιχης κατηγορίας και κλάδου (ΥΕ Προσωπικού Εστίασης), κατά το ισχύον ενιαίο μισθολόγιο, λαμβανομένων υπόψη όλων των επιδομάτων και προσαυξήσεων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία (ν.4354/2015 και τα προβλεπόμενα μισθολογικά κλιμάκια στην υπ’ αριθμ.2/2015/ΔΕΠ/5-1-2016 – ΑΔΑ:ΦΑΕΦΗ-ΠΟ7 -εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών). Η παραπάνω χρηματική παροχή, βάσει των ως άνω μικτών μηναίων αποδοχών, διαμορφωμένη αναλογικά προς το χρονικό πλαίσιο (ωράριο) ημερήσιας παροχής του έργου, καταβάλλεται στο τέλος εκάστου μήνα προς τον αντισυμβαλλόμενο/η. Σύμφωνα με τον α.ν.1846/1951, τον Κανονισμό Ασφάλισης ΙΚΑ και την κείμενη νομοθεσία περί ασφάλισης στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην διαμορφούμενη κατά τον ανωτέρω τρόπο συμφωνηθείσα μηναία αμοιβή δεν περιλαμβάνονται και δεν παρακρατούνται οι εργοδοτικές εισφορές, οι οποίες και υπολογίζονται ως ποσοστό (ανάλογα με το πακέτο κάλυψης) επιπλέον στο ανωτέρω ποσό, ενώ οι κρατήσεις εισφορών ασφαλισμένου (εργατικές) παρακρατούνται ως ποσοστό, δηλαδή αφαιρούνται από την ως άνω μηναία αμοιβή. Επίσης, από την προαναφερόμενη μηνιαία αμοιβή αφαιρούνται και οι λοιπές κρατήσεις (φόρων κλπ).

Οι αντισυμβαλλόμενοι δεν εκδίδουν για την αμοιβή τους Απόδειξη ή Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών.
Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα υποβάλλουν αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς ή Διαβατήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας ή Κράτους-Μέλους της Ε.Ε. και αντίστοιχη άδεια μόνιμης διαμονής αλλοδαπού Κράτους Μέλους της Ε.Ε.
2. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης.
3. Πιστοποιητικό Υγείας, σύμφωνα με την υγειονομική διάταξη υπ’ αριθμ.Υ1γ/Γ.Π.οικ.35797/4-4-2012 (ΦΕΚ 1199/τ.Β’/11-4-2012) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως κάθε φορά ισχύει, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.Υ1γ/Γ.Π.οικ.96967/8-10-2012 (ΦΕΚ 2718/τ.Β’/8-10-2012) του Υπουργείου Υγείας.

4. Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας σίτισης στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», ήτοι: α) βεβαίωση εργοδότη, στην οποία θα αναγράφεται το χρονικό διάστημα και ο τόπος της απασχόλησης ή β) κατάλογος ενσήμων ΙΚΑ ή βεβαίωση του αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα, με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα αυτοπρόσωπης παροχής υπηρεσιών σίτισης όσο και τον συγκεκριμένο τόπο της απασχόλησής του ή γ) αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής σύμβασης εργασίας ή σύμβαση έργου ή παροχής υπηρεσιών με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής υπηρεσιών φύλαξης όσο και τη συγκεκριμένη υπηρεσία και τον τόπο της απασχόλησής του.

5. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου καμία από τις περιπτώσεις του αρθ.8§1 του ν.3528/2007 και του αρθ.43§1 του π. δ.60/2007.Αυτή η υπεύθυνη δήλωση μπορεί να εμπεριέχεται στο έντυπο της αιτήσεως που παρέχεται στον ενδιαφερόμενο. (η υπεύθυνη δήλωση εμπεριέχεται στο έντυπο της αίτησης)

6. (για ειδικές περιπτώσεις) Καταγγελία Συμβάσεως Εργασίας και Βεβαίωση Ανεργίας.
Η αίτηση και τα ανωτέρω δικαιολογητικά κατατίθενται στο Τμήμα Γραμματείας του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο, από τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή με θέμα: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών σίτισης στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» στη ταχυδρομική διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 114, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτησή της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» (www.hippocratio. gr), μέχρι και την 19η-7-2016.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα σχετικά έντυπα στο Τμήμα Γραμματείας του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», καθώς και στην ιστοσελίδα αυτού (www.hippocratio.gr).
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην ιστοσελίδα του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» (www.hippocratio.gr), καθώς και στο Πίνακα Ανακοινώσεων αυτού.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ