Η ΕΕΤΑΑ με νεότερη ανακοίνωση της για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» κάνει γνωστό ότι τα voucher (Αξίες τοποθέτησης), που θα τους χορηγηθούν δεν αφορούν σε θέσεις, ΜΦΠΑΔ, οι οποίες έχουν αδειοδοτηθεί ως Μονάδες Απασχόλησης Βρεφών ή/ και Παιδιών για λίγες ώρες χωρίς παροχή φαγητού.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, αντιθέτως οι υποψήφιοι ωφελούμενοι θα μπορούν με τα vouchers (αξίες τοποθέτησης) να απευθύνονται σε βρεφικούς σταθμούς για βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών με ή χωρίς παροχή φαγητού, παιδικούς σταθμούς για παιδιά από 2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στο δημοτικό σχολείο με ή χωρίς παροχή φαγητού και βρεφονηπιακούς σταθμούς για βρέφη και παιδιά από 2 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στο δημοτικό σχολείο με ή χωρίς παροχή φαγητού.

Οι τρεις ανωτέρω περιπτώσεις είναι οι Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης (ΜΦΠΑΔ) που αναφέρονται στο άρθρο 1 παρ. 2.α.,β.,γ. της υπ’ αριθμ. Π2β/ΟΙΚ.2808/1997 Υ.Α. (ΦΕΚ Β’ 645) και έχουν αδειοδοτηθεί αναλόγως.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ