Νεκρό μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσο Αττικής εντόπισε πριν από λίγο ο γαμπρός του στον Κυριάκο Μαμιδάκη, 84 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε όπλο δίπλα του ενώ ο ίδιος φέρει ένα και μοναδικό τραύμα.

Ποιος ήταν ο Κυριάκος Μαμιδάκης

Γεννήθηκε στο χωριό Ανώσκελη της επαρχίας Κισσάμου του νομού Χανίων Κρήτης το 1932, από τους Αλέξανδρο και Ειρήνη Μαμιδάκη.

Τελείωσε την Εμπορική Σχολή το 1951 και παρακολούθησε δι’ αλληλογραφίας και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του Κολλεγιακού School of Career του LSE. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1952 δίπλα στον θείο του Γ. Ι. Μαμιδάκη στην Εμπορία Πετρελαιοειδών. Το Νοέμβριο του 1968 μαζί με τα αδέρφια του Γιώργο και Νίκο προχώρησαν σε δικές τους δραστηριότητες ιδρύοντας τη JETOIL.

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 κατέθεσε εταιρεία του Μαμιδάκη στις 9 Ιουνίου

H εταιρεία Jet Oil του Ομίλου πετρελαιοειδών «Μαμιδάκης» κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.

Η αίτηση κατατέθηκε στις 9 Ιουνίου και θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο, ενώ η εταιρεία εξασφάλισε μέσω ασφαλιστικών μέτρων την προστασία από τους πιστωτές.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία, με 40χρονη πορεία, εμφανίζει υψηλό δανεισμό, τον οποίο όπως επισημαίνει στην αίτησή της αδυνατεί να εξυπηρετήσει, αφού οι συνθήκες κρίσης στην αγορά έχουν προκαλέσει ταμειακή αδυναμία και χρέος πάνω από 300 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία η οποία πριν μερικά χρόνια είχε σημαντικό μερίδιο αγοράς, με 600 περίπου πρατήρια, έχει περιορίσει σημαντικά το τελευταίο διάστημα την παρουσία του σήματός της, ενώ εδώ και αρκετές εβδομάδες κατέβαλε προσπάθειες προκειμένου να συνεχίσει την τροφοδοσία του δικτύου της.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ