Πρόσκληση προς κάθε φυσικό πρόσωπο , που έχει απασχοληθεί στο παρελθόν ή εξακολουθεί να απασχολείται με την ιδιότητα του καθαριστή – καθαρίστριας, στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας του ΓΟΝΚ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» το οποίο εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του αρθρ. 97 του Ν. 4368/2016, όπως τροποποιηθείς ισχύει, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, με υποβολή σχετικής αίτησης, για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα ορίζεται για το χρονικό διάστημα από 01/08/2016 έως την 31/12/2017 και θα αφορά την κάλυψη 35 θέσεων.

Στη ανωτέρω διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν οι ιδιώτες (καθαριστές και καθαρίστριες) :

Α. Που εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα στο παρελθόν, στον καθαρισμό των κτιρίων και υπηρεσιών καθαριότητας του Νοσοκομείου ΓΟΝΚ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Δεν μπορούν να συμμετέχουν πρόσωπα, στα οποία συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ν.3528/2007 και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ. 60/2007.

Β. Που απασχολήθηκαν ή απασχολούνται στον καθαρισμό με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας. Συνεπώς εμπίπτουν όλα τα φυσικά πρόσωπα, που παρείχαν την υπηρεσία καθαριότητας σε συγκεκριμένο κτίριο ή υπηρεσία καθαριότητας του νομικού προσώπου : i) Στα πλαίσια σύμβασης έργου ή εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, που είχε καταρτιστεί μεταξύ του εποπτευόμενου από το Υπουργείο Υγείας νομικού προσώπου και του ενδιαφερόμενου φυσικού προσώπου, εφόσον η παροχή της εργασίας ήταν αυτοπρόσωπη από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, χωρίς την απασχόληση από αυτό προσωπικού, ή ii) Στα πλαίσια σύμβασης σχέσης εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου που είχε καταρτιστεί μεταξύ του ενδιαφερόμενου ιδιώτη και οποιουδήποτε τρίτου (φυσικό πρόσωπο, ως ατομική επιχείρηση ή νομικό πρόσωπο), στον οποίο είχε ανατεθεί η υπηρεσία παροχής καθαριότητας στους χώρους και τα κτίρια του αναφερομένου στο παρόν Νοσοκομείου.

Οι ανωτέρω προϋποθέσεις υπό α’ και β’ πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά.

Η επιλογή θα γίνει με απόφαση του οργάνου Διοίκησης του Νομικού Προσώπου του Νοσοκομείου, σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια κατά την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας :
1. Ιδιώτες με την μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στο ΓΟΝΚ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».
2. Ιδιώτες με την μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας οπουδήποτε.
3. Ιδιώτες που είναι άνεργοι κατόπιν καταγγελίας της συμβάσεως εργασίας τους.
4. Ιδιώτες που είναι άνεργοι από οποιαδήποτε αιτία.

Η πλήρωση κάθε κριτηρίου αποκλείει τους υποψηφίους, του επομένου, κατά την ως άνω σειρά προτεραιότητας, κριτηρίου.
Ειδικότερα οι εν λόγω εργαζόμενοι που απασχολούνται σε εταιρείες, οι οποίες παρείχαν υπηρεσίες καθαριότητας σε περισσότερους από έναν Φορείς, δύναται να συνάψουν ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου για την καθαριότητα σε έναν μόνο Φορέα.

Οι συμβάσεις των φυσικών προσώπων που θα συναφθούν, θα αφορούν παροχή υπηρεσιών καθαριότητας έως οκτώ (8) ώρες ημερησίως. Ρητώς ορίζεται ότι οι συμβάσεις αυτές δεν θα διέπονται από τις διατάξεις περί εξαρτημένης εργασίας.

Η μηνιαία αμοιβή για κάθε ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου ανέρχεται σε ποσό ίσο με τις μικτές μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνει ένας μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης ΥΕ στον ίδιο Φορέα, σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο Ν.4354/15 και θα διαμορφώνεται αναλογικά προς το ωράριο ημερήσιας παροχής του έργου. Τα πρόσωπα που συνάπτουν τις συμβάσεις αυτές θα υπάγονται στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και θα διενεργείται η καταβολή της αμοιβής και η παρακράτηση εισφορών και οι λοιπές τυχόν κρατήσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην νομοθεσία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους απασχολούμενους με σύμβαση έργου κατά κύριο ή συγκύριο επάγγελμα και την κείμενη νομοθεσία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 29/06/2016 έως και 12/07/2016, μέχρι ώρα 15:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα υποβάλουν την αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1) Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή για τους αλλοδαπούς νόμιμη άδεια διαμονής που παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας, για την παροχή έργου π.χ. Ε. .Τ.Ο., Άδεια Διαμονής για Παροχή Υπηρεσιών ή Έργου, επί Μακρόν Διαμένοντος κλπ.
2) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης.

3) Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας καθαριότητας στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο δηλαδή :
α) βεβαίωση εργοδότη που θα αναγράφεται το χρονικό διάστημα και ο τόπος της απασχόλησης ή β) κατάλογος ενσήμων ΙΚΑ, με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο της απασχόλησής του ή γ) αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής συμβάσεως εργασίας ή σύμβαση έργου με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του.
4) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου καμία από τις περιπτώσεις του άρθρου 8 παρ.1 του ν.3528/2007 και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ 60/2007.
5) (για ειδικές περιπτώσεις) Καταγγελία Συμβάσεως εργασίας και Βεβαίωση Ανεργίας.

6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε ισχύ.

Τα δικαιολογητικά παραδίδονται σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την ημερομηνία και ώρα υποβολής των αιτήσεων.

Ο φάκελος θα υποβληθεί είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά, στο Πρωτόκολλο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ » – Τιμίου Σταυρού και Νουφάρων 14 , Καλυφτάκι Ν.Κηφισιά , Τ.Κ 14564.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Το ΓΟΝΚ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» διατηρεί το δικαίωμα της αυξομείωσης των ωρών υπηρεσίας καθαριότητας ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν στους εσωτερικούς ή και εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου.
Το πρόγραμμα εργασίας, ο καταμερισμός εργασιών καθώς και το ωράριο εργασίας για κάθε απασχολούμενο με ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου στο ΓΟΝΚ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» θα γίνεται από το Τμήμα Επιστασίας όπως και ο καθορισμός των εκτελούμενων εργασιών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της αιτήσεως και της υπεύθυνης δήλωσης του
άρθρου 8 παρ. 4 του Ν. 1599/1986:
α) στο Πρωτόκολλο του Νοσοκομείου.
β) στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (www.gonkhosp.gr) .

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από Επιτροπή του Φορέα που θα συσταθεί για την αιτία αυτή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, θα αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων, που τηρούνται στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες.
Η πιο πάνω ανάρτηση αποτελεί τεκμήριο γνώσης των αποτελεσμάτων για τους συμμετέχοντες στη διαδικασία υποψηφίους.

Κάθε ενδιαφερόμενος που έχει έννομο συμφέρον δικαιούται να καταθέσει ένσταση κατά των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των υποψηφίων εντός αποκλειστικής προθεσμίας εντός δύο (2) εργασίμων ημερών, η οποία ξεκινά από την ημέρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των υποψηφίων. Η ένσταση αυτή υποβάλλεται εγγράφως στο Πρωτόκολλο του Νοσοκομείου.

Υποδείγματα αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση, η οποία αναρτάται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (www.gonkhosp.gr) και στον Πίνακα Ανακοινώσεων.

Πληροφορίες: ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΡΙΑ Τηλ.:210 3501523 Φαξ: 210 8003944

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ