Καιρός: Μπορεί να έχουν κάνει την εμφάνισή τους βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, όμως από την Παρασκευή το σκηνικό αλλάζει με το πρώτο ισχυρό «κύμα» καύσωνα για το φετινό καλοκαίρι να κάνει την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η θερμοκρασία θα πάρει την ανηφόρα από την Πέμπτη, θα μείνει ψηλά τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Από την Πέμπτη 16 Ιουνίου, ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη τη χώρα με αρκετά αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας.

Η άνοδος θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 17 Ιουνίου, προσεγγίζοντας ή ξεπερνώντας τα επίπεδα των 37 βαθμών σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές έχοντας σαν αποτέλεσμα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να έρθει ο πρώτος καύσωνας του 2016.

Θα πρέπει να τονιστεί πως κατά πάσα πιθανότητα, οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνοδευτούν και από ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο (πρώιμη εμφάνιση μελτεμιού), συνθήκες που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την εκδήλωση πυρκαγιών.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ