Σας προσκαλούμε στις Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που διοργανώνουμε με σκοπό να σας διευκολύνουμε να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία.

Οι εκθέσεις μας αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με καταξιωμένους στο χώρο Βρετανικούς φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για πρόσληψη των πιο κατάλληλων υποψηφίων.

Στο πλαίσιο των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατεβάστε το «Πρόγραμμα παρουσιάσεων» από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Οι εκθέσεις απευθύνονται σε τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας. Πιο συγκεκριμένα:

  • ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1,2,3, ST3+, StR, SpR, consultants)
  • νοσηλευτές
  • επαγγελματίες στον τομέα Υγείας.

Κατεβάστε το έντυπο με τους φορείς που συμμετέχουν στις εκθέσεις και τις ειδικότητες που τους ενδιαφέρουν από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα κάποιες από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής το συντομότερο δυνατόν.

Θεσσαλονίκη

Πότε :Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, 11.00–17.00

Πού: Electra Palace

Πλατεία Αριστοτέλους 9 546 24 Θεσσαλονίκη

Αθήνα

Πότε:Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, 11.00–17.00

Πού :Divani Caravel Hotel

Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 161 21 Αθήνα

Δειτε περισσότερα εδω

πηγή

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ