“Ζείτε στην εποχή του Πληκτρολογίου και δεν Επικοινωνείτε

Σωστά και γρήγορα…?”

ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ640

Certificate in Typing Greek and English

Σε ποιούς απευθύνεται :

Σε Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ σε Αποφοίτους Λυκείου σε νεοεισερχόμενους στον κλάδο της Γραμματειακής και Διοικητικής Υποστήριξης, σε υφιστάμενα στελέχη Γραμματειακής Υποστήριξης, και γενικά σε άτομα που περνάνε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μπροστά σε υπολογιστή.

Στόχος του Σεμιναρίου

. Η αργή πληκτρολόγηση κειμένου είναι χάσιμο χρόνου και αυτό γιατί η γρήγορη και ορθογραφημένη  πληκτρολόγηση κειμένου είναι πολύ πιό εύκολη από όσο φαντάζεστε. Η εποχή μας είναι αναμφισβήτητα ψηφιακή  και η εκμάθηση του Τυφλού συστήματος Δακτυλογραφίας κρίνεται πλέον επιβεβλημένη για οποιοδήποτε βρίσκεται μπροστά σε ηλεκτρονική υπολογιστή.

Σκεφτήκατε ποτέ πόσες ώρες αναλώνετε την εβδομάδα στην εργασία σας η στο σπίτι σας ώστε να πληκτρολογείτε διάφορα e-mails, αναφορές, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας  στο Facebook, άρθρα  σε blogs ?

Η εκμάθηση της Δακτυλογραφίας Ελληνικής και Αγγλικής παίζει σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε καριέρα. Η συγκεκριμένη δεξιότητα κρίνεται προαπαιτούμενη σε θέση Γραμματειακής και Διοικητικής Υποστήριξης.

Όσον αφορά την Αγγλική Δακτυλογραφία η ανάγκη εκμάθησης γίνεται ακόμη πιο επιβεβλημένη σήμερα, καθώς η χώρα μας είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και έχει πολλαπλασιάσει τις ανάγκες της γραπτής επικοινωνίας στην Αγγλική γλώσσα.

Περιγραφή 

Μαθήματα πλήκτρων (Θέσεις δακτύλων στο πληκτρολόγιο)

Ασκήσεις κειμένου   ( Χρονομέτρηση και ποσοστό λαθών )

Ασκήσεις ταχυτήτων ( Ταχύτητα πληκτρολόγησης και ποσοστό λαθών)

Προσομοίωση εξετάσεων ( Εξοικείωση του υποψηφίου με το περιβάλλον της εξέτασης με στόχο την συμμετοχή του στις εξετάσεις πιστοποίησης).

Η συμμετοχή του υποψηφίου στις εξετάσεις Πιστοποίησης με επιτυχία, εξασφαλίζει στον υποψήφιο απο τον φορέα Πιστοποίησης

Πιστοποιητικό Certificate-Title  Τίτλος Πιστοποιητικού

Πιστοποιητικό Ελληνικής Δακτυλογραφίας

Διάρκεια Σεμιναρίου      1,5 μήνας

Η εκπαίδευση και η προετοιμασία των  υποψηφίων γίνεται Χωρίς Χρέωση.

Οι Υποψήφιοι συμμετέχουν μόνο στο κόστος της εξεταστικής διαδικασίας για την απόκτηση της Πιστοποίησης.

Δείτε τις ημερομηνίες των σεμιναρίων ΕΔΩ