Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

Δεν είναι λίγες οι προσλήψεις που θα προκηρυχθούν από δήμους και δημόσιους φορείς το επόμενο διάστημα μετά την απελευθέρωση των ανταποδοτικών θέσεων αλλά και τις εγκρίσεις για μόνιμες θέσεις που θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ επόμενο διάστημα.

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν ανέρχονται σε 1.760 και αναμένονται να προκηρυχθούν άμεσα αφού έχουν λάβει την απαραίτητη έγκριση είτε από το ΑΣΕΠ είτε απο το Υπουργείο Εσωτερικών. Οι προσλήψεις θα αφορούν μόνιμες θέσεις αλλά και οκτάμηνα που θα προσφέρουν σε ανέργους μια «ανάσα» εισοδήματος και απασχόλησης.

Οι φορείς εκτός απο τις ανταποδοτικές προσλήψεις των δήμων , που θα προχωρήσουν σε πρόσληψη προσωπικού είναι η ΕΥΔΑΠ, ο ΕΛΓΑ, κατασκηνώσεις άλλα και φορείς του Υπουργείου Εργασίας.

Ειδικότερα τα dikaiologitika.gr παρουσιάζουν τις άμεσες προκηρύξεις που θα προκηρυχθούν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ανέργων για να προχωρήσουν στην υποβολή αίτηση για πρόσληψη.

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής

Με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας εγκρίνεται η πρόσληψη πενήντα οκτώ (58) ατόμων επικουρικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανά κλάδο, ειδικότητα, φορέα και χρονική διάρκεια, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

Απο τις προσλήψεις προκύπτει δαπάνη ύψους (1.034.000,00 € ) περίπου, η οποία για το τρέχον έτος περιορίζεται στο ποσό των 697.000,00 € περίπου

Οι θέσεις:

dim1

Κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων

Πρόκειται για 110 προσλήψεις εργατών γενικών καθηκόντων αλλά και προσλήψεις για, 4 ιατρούς, 4 νοσηλευτές, 3 κοινωνικούς λειτουργούς, 4 μάγειρες, 1 τεχνολόγο τροφίμων, 2 γυμναστές και 2 ναυαγοσώστες που θα εργασθούν με στόχο “την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Εξοχών και για το χρονικό διάστημα από 23/6 έως 22/9/2016”.

Η προκήρυξη αναμένεται σχετικά άμεσα ώστε να ξεκινήσει η κατασκηνωτική περίοδος.

Οι προσλήψεις με οκτάμηνα σε δήμους

Συνολικά 1.137 προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού των ΟΤΑ α’ βαθμού της χώρας, ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδικότερα με τρία πακέτα εγκρίσεων προχωρά η σύναψη 1.137) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.

Οι θέσεις και οι δήμοι:

OTA-1

OTA-2

dimoi111

182-proslipseis-dimoiΟι προσλήψεις μόνιμοι στην ΕΥΔΑΠ

Τριακόσιες μόνιμες προσλήψεις σε 30 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών θα πραγματοποιήσει η ΕΥΔΑΠ εντός του 2016 μετά το πράσινο φως που άναψε το ΔΣ της εταιρείας.

Νέα προκήρυξη θα εκδώσει το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα για μόνιμες προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων στην ΕΥΔΑΠ. Οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην εταιρεία ύδρευσης θα έρθουν μετά την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην 1180 Συνεδρίασή του, που διεξήχθη στις 30 Μαρτίου 2016, και αφού έλαβε υπόψη την από 22.3.2016 εισήγηση της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων αλλά και την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., κ. Ιωάννη Μπενίση αποφάσισε κατά πλειοψηφία την πρόσληψη, βάσει των διατάξεων του Ν.2190/1994, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, τριακοσίων (300) ατόμων, με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι περισσότερες προσλήψεις θα αφορούν εργάτες αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης αλλά και μία πλειάδα ειδικοτήτων με κριτήριο το απολυτήριο Λυκείου αλλά και Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και θα απασχοληθεί με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στις εξής ειδικότητες:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ
ΕΤ2ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ75
ΣΕΤ5ΥΕ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ5
ΜΕΤ4ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ5
ΜΕΤ4ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ15
ΜΕΤ4ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ3
ΜΕΤ4ΔΕ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ12
ΜΕΤ4ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ C ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ25
ΜΕΤ4ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ C, D ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ5
ΜΕΔ03ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ5
ΜΕΔ03ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ25
ΜΕΔ03ΔΕ ΦΥΛΑΚΕΣ20
ΜΕΜ3ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η/Υ2
ΑΡΤ3ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ12
ΑΡΤ3ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ1
ΑΡΤ3ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ3
ΑΡΤ3ΤΕΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ3
ΑΡΤ3ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ2
ΑΡΜ2ΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ3
ΑΡΔ02ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ2
ΑΡΔ02ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ15
ΑΤΔΟΙΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ5
ΑΤΔ01ΠΕΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ15
ΑΤΔ01Π Ε ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ1
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ
ΑΤΜ1ΠΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ5
ΑΤΤ1ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ2
ΑΤΤ1ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ20
ΑΤΤ1ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ1
ΑΤΤ1ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ4
ΑΤΤ1ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ2
ΑΤΤ1ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ7
ΣΥΝΟΛΟ300

 

Προσλήψεις στον ΕΛΓΑ

Μία προκήρυξη που ήδη έχει εγκριθεί απο τον Μάρτιο από το ΑΣΕΠ περιμένει ακόμη την έκδοση του απο τον φορέα πρόσληψης, τον ΕΛΓΑ. Οι προσλήψεις θα αφορούν 10 κτηνιάτρους, και 125 γεωπόνους.

πηγή

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ