ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

1Η ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Κοινωφελούς Επιχείρησης
Δήμου Καλαμαριάς αφού άκουσε την εισήγηση της Προέδρου ψήφισε ομόφωνα:
α) Την πρόσληψη συνολικά δεκατριών (13) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου –
ορισμένου χρόνου, διάρκειας δυο μηνών, για την υλοποίηση του προγράμματος «Δημιουργικής Απασχόλησης Μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων» κατά αριθμό, κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα ως εξής:

5 ΔΑΣΚΑΛΟΙ Π.Ε
2 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ Π.Ε
3 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ Π.Ε
3 ΚΑΘ.ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Π.Ε Ή Δ.Ε


 

2Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου, της Πρότυπης Σχολής Χορού και των εικαστικών τμημάτων της Κ.Ε.Δ.ΚΑ. κατά την σχολική περίοδο 2016-2017, απαιτείται η πρόσληψη του απαραίτητου εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας απασχόλησης.

Συγκεκριμένα οι προσλήψεις που απαιτούνται για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου, της Πρότυπης Σχολής Χορού και των εικαστικών τμημάτων της Κ.Ε.Δ.ΚΑ. είναι οι εξής:

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 58 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΔΩ

Εξουσιοδοτεί την Πρόεδρο του Δ.Σ. στην πρόσληψη των ανωτέρω με απόφαση του, έπειτα
από την ανάρτηση ανακοίνωσης στο diavgeia.gov.gr, στο site www.kedka.gr, στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Αγ.Νικολάου-Μικρουλέα), στο κτίριο του Δημαρχείου του Δήμου Καλαμαριάς (Κομνηνών 58) και στο κτίριο όπου στεγάζεται η Αντιδημαρχεία Παιδείας, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Καλαμαριάς (Καραμαούνα 1) επί πέντε ημέρες.

ΒΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΩ