Πρόσληψη επιστηµονικού καθώς και εργατοτεχνικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών έργων στα πλαίσια του έργου 2009ΣΑΕ07180009 της ΣΑΕ 071/8 «Μελέτη, κατασκευή, χρηµατοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκµετάλλευση µε Σύµβαση Παραχώρησης του Αυτοκινητόδροµου Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα».

Την πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού καθώς και εργατοτεχνικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, για την επίσπευση εκτέλεσης του παραπάνω αναφερόµενου αρχαιολογικού έργου, για χρονικό διάστηµα τριών (3) µηνών, από την εποµένη της δηµοσίευσης στο ΦΕΚ της πρόσληψης, µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου µε την προϋπόθεση ύπαρξης των σχετικών πιστώσεων ως ακολούθως

3 ΠΕ Αρχαιολόγων

2 TE Συντηρητών Αρχαιοτήτων, Οµάδα Ά και έλλειψη αυτών ∆Ε Τεχνικών Συντήρησης

1 ∆Ε Σχεδιαστών (µε ειδίκευση στο αρχαιολογικό σχέδιο)

26  ∆Ε εργατοτεχνιτών και ελλείψει αυτών ΥΕ ειδικευµένων εργατών- οικοδόµων

Αντικείµενο Απασχόλησης

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στο εν λόγω έργο µε τις παρακάτω αρµοδιότητες : Για τον Αρχαιολόγο : Επίβλεψη αρχαιολογικών εργασιών πεδίου, συντονισµός εργασιών σύµφωνα µε το φυσικό αντικείµενο του έργου (ανασκαφική διερεύνηση, αποχωµατώσεις κλπ), επιστηµονική τεκµηρίωση (παραγωγή κειµένων, φωτογραφιών, µελέτη, καταγραφή, τήρηση ηµερολογίου και τεκµηρίωση των ανασκαφικών ευρηµάτων κλπ). Για τον Συντηρητή : Εργασίες συντήρησης στον ανασκαφικό χώρο καθώς και συντήρηση αρχαιολογικών ευρηµάτων (κεραµική, µάρµαρο, µέταλλο, κλπ) στα εργαστήρια συντήρησης της ΕΦ.Α. Κορινθίας. Για τον Σχεδιαστή : Σχεδίαση αρχαιολογικών ευρηµάτων, σχεδιαστική αποτύπωση ανασκαφικών πεδίων κ.λ.π. Για τους ∆Ε Εργατοτεχνίτες καθώς και ΥΕ Ειδ. Εργάτες : Ανασκαφικές εργασίες-διερευνητικές τοµές ,αποχοµατώσεις, εργασίες πεδίου, εργασίες διαµόρφωσης ευπρεπισµού και καθαρισµού κλπ. σύµφωνα µε τις ανάγκες του έργου.

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΕΦ.Α. Κορινθίας, Αρχαία Κόρινθος 20007 υπόψη: κας Σοφίας Καλαντζή και τον κ. Αριστείδη Τσίρτση. Κατάθεση δικαιολογητικών ( 9πµ- 15µµ, τηλ. επικοινωνίας: 2741032650), εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στις 15-04-2016. Υποβολή δικαιολογητικών από 18-04-2016 έως και 22-04-2016.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΩ


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ