Οικονομολόγος στα Πλαίσια Έργου από το ΑΤΕΙΘ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ), για την υλοποίηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο «Καινοτόμα συστήματα αειφόρου αγροτικής παραγωγής», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ταμπάκη Νικόλαο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, προτίθεται να αναθέσει σε ένα άτομο με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένης χρονικής διάρκειας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/04/2016


Πληροφορικός στα Πλαίσια του Έργου EFFORT από το ΑΤΕΙΘ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ),για την υλοποίηση του έργου «EM Action 2 Strand 1» με τίτλο προγράμματος «Education Force: Driving Mobility for EU-East Europe cooperation (EFFORT)» με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Θωμίδη Θωμά του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων», προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένης χρονικής διάρκειας και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 2.500,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/04/2016

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)


Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου
ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ –ΗΠΕΙΡΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΣΤΕΡΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –  ΘΡΑΚΗ –ΚΕΡΚΥΡΑ –ΙΟΝΙΟ –ΚΥΚΛΑΔΕΣ –ΡΟΔΟΣ –ΑΙΓΑΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δείτε άρθρα σχετικά με:
ΟΑΕΔ – ΑΣΕΠ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ