Άτομο για Φροντίδα Ηλικιωμένης – Ανατολική Θεσσαλονίκη
ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για φροντίδα ηλικιωμένης (όχι εσωτερική). Θα προτιμηθούν άτομα από Ανατολική Θεσσαλονίκη. Βιογραφικά στο e-mail: fatsamary@gmail.com, τηλ.: 2315 510111, 6983 030149.

Εργατοτεχνίτης
ΖΗΤΕΙΤΑΙ Εργατοτεχνίτης για παραγωγική μονάδα με προϋπηρεσία στο χειρισμό παραγωγικών μηχανών, καλή χρήση Η/Υ. Τηλ.: 2310 784682

Aισθητικός – Make-Up Artist – Καλαμαριά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ για άμεση πρόσληψη Aισθητικός ή Make-Up Artist για μεγάλο κατάστημα καλλυντικών στην Καλαμαριά. Σπουδές αισθητικής, εμπειρία, ικανότητα στις πωλήσεις και εγγύτητα στην περιοχή θα μετρήσουν ιδιαίτερα. Βιογραφικά στο e-mail: beauty4ugr@gmail.com.

Υπάλληλος Υποδοχής – Θέρμη
ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ μονάδα αυτοκινήτου στη Θερμή ζητείται για πλήρη απασχόληση Υπάλληλος Υποδοχής. Βιογραφικά στο e-mail: info@delta-auto.gr.

Προγραμματιστής
ΖΗΤΕΙΤΑΙ Προγραμματιστής PHP με γνώσεις MSQL, βάσεις δεδομένων και συναφείς γνώσεις για άμεση πρόσληψη από την εταιρία Novasoft. Τηλ.: 2310 870670, 6945 553876.

Πωλήτρια – Καλαμαριά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ για άμεση πρόσληψη Πωλήτρια για μεγάλο κατάστημα καλλυντικών στην Καλαμαριά. Σπουδές αισθητικής, εμπειρία, ικανότητα στις πωλήσεις και εγγύτητα στην περιοχή θα μετρήσουν ιδιαίτερα. Βιογραφικά στο e-mail: beauty4ugr@gmail.com.

Πωλητής Αυτοκινήτου
ΕΜΠΟΡΙΚΗ εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων παγωτού στη Θεσσαλονίκη ζητά έμπειρο Πωλητή επί του Αυτοκινήτου. Προϋποθέσεις: δίπλωμα Γ’ κατηγορίας, προϋπηρεσία στις πωλήσεις σε συναφές αντικείμενο. E-mail: foodexpert.distrib@gmail.com.

Βοηθός Μάγειρα
ZHTEITAI νέα με πτυχίο μαγειρικής για τη θέση Βοηθού Μάγειρα για Bistro – Restaurant στην οδό Δελφών. Βιογραφικά στο e-mail: tasiousakis@gmail.com

Σερβιτόρα – Barwoman
ΖΗΤEITAI νέα Σερβιτόρα – Barwoman με προϋπηρεσία στο service και στην παραγωγή καφέ σε συνοικιακό καφέ στην οδό Δελφών. Βιογραφικά στο e-mail: odosdelfon@gmail.com.

Σερβιτόροι – Ανατολική Θεσσαλονίκη
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Σερβιτόροι από εστιατόριο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη προϋπηρεσία. Βιογραφικά στο e-mail: restaurant.thess.new@gmail.com.

Τηλεφωνήτριες
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ νέες ως Τηλεφωνήτριες από εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού. Θα γίνει εκπαίδευση και θα δωθεί η δυνατότητα καριέρας. Τηλ.: 6942 221088.

Τεχνικός Σύμβουλος – Θέρμη
ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ μονάδα αυτοκινήτου στη Θερμή ζητείται για πλήρη απασχόληση Τεχνικός Σύμβουλος. Βιογραφικά στο e-mail: info@delta-auto.gr.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ