Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής (Ο.Σ.Α.), μετά την από 11.01.2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ένα (1) διοικητικό υπάλληλο με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού λόγω κατεπειγουσών υπηρεσιακών αναγκών στο Διοικητικό Τμήμα και της αδυναμίας κάλυψής τους από το υφιστάμενο προσωπικό και ΚΑΛΕΙ Κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση αυτή.

Στα καθήκοντα του υπαλλήλου περιλαμβάνονται ενδεικτικά : Διεκπεραίωση εισερχομένων – εξερχομένων εγγράφων, δακτυλογράφηση, παραλαβή και εν γένει διακίνηση αλληλογραφίας, τήρηση αρχείων Ο.Σ.Α., τήρηση του Μητρώου των μελών του Συλλόγου και ενημέρωση των ατομικών φακέλων των μελών, έκδοση βεβαιώσεων, πιστοποιητικών σε σχέση με την κατάσταση των μελών, εξυπηρέτηση Οδοντιάτρων – μελών, επιμέλεια ύλης και εκδόσεων, γραμματειακή υποστήριξη εκδόσεων, διεκπεραίωση αποστολής εκδόσεων, γραμματειακή Υποστήριξη Διοικητικού Συμβουλίου, γραμματειακή Υποστήριξη Γραφείου Επιστημονικής – Κοινωνικής Δραστηριότητας, γραμματειακή Υποστήριξη Νομικού Γραφείου, γραμματειακή Υποστήριξη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, γραμματειακή Υποστήριξη Πειθαρχικού Συμβουλίου, σύγκληση, διαδικασίες, τήρηση αρχείων, βιβλίων αποφάσεων, πρακτικών, επιμέλεια και υποστήριξη διαδικασιών παραπομπής, τήρηση Υπηρεσιακού και Ατομικού Μητρώου Υπαλλήλων και συνεργατών, παρακολούθηση εξέλιξης και υπηρεσιακής κατάστασης εν γένει του προσωπικού, διαδικασίες προσλήψεων, τοποθετήσεων, προαγωγών, μετακινήσεων, αδειών, πειθαρχικών διαδικασιών και εν γένει υπηρεσιακών μεταβολών, θέματα που αφορούν την υπηρεσιακή και οικονομική κατάσταση του προσωπικού (αυξήσεις, επιδόματα, περίθαλψη).

  1. II. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Η πρόσληψη των υπαλλήλων είναι δυνατή μόνο εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις κατά την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και του χρόνου πρόσληψης. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν επί ποινή αποκλεισμού τα συναφή δικαιολογητικά έγγραφα που αναφέρονται στον όρο Γ της παρούσας παραγράφου μαζί με την αίτηση.

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1α. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι έλληνες πολίτες.

Για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση θα πρέπει να έχει παρέλθει ένα (1) τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

β. Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων τους, η οποία αποδεικνύεται με νόμιμα πιστοποιητικά Ελληνομάθειας.

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να απολαύουν των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
  2. Οι άρρενες υποψήφιοι πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί στρατολογικά κατά τη νομοθεσία περί στρατολογίας.
  1. Οι υποψήφιοι πρέπει :

α) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

β) Να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα ή κατ’ άλλον νόμιμο τρόπο για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωση α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.

γ) Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική ) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

δ) Να μην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημοσίου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου.

Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

α) Πτυχίο ή δίπλωμα διοικητικών ή νομικών σπουδών ημεδαπού Πανεπιστημίου ή ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής,

β) Μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές αντικείμενο

γ) Τουλάχιστον 5ετή εμπειρία σε διοικητικά θέματα

γ) Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

δ) Γνώση χρήσης Η/Υ – MS OFFICE

Γ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά :

  1. Έντυπη αίτηση στην οποία θα αναφέρουν την πρόθεσή τους για συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (σε περίπτωση έλλειψης ταυτότητας).
  1. Αντίγραφο ποινικού μητρώου και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί παραπομπής σε δίκη και περί μη άσκησης ποινικής δίωξης.
  1. Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α΄ (για τους άρρενες).
  2. Αντίγραφο τίτλου σπουδών και πράξη αναγνώρισης ως ισοτίμου και αντιστοίχου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας τίτλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (όπου απαιτείται).
  1. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  2. Αποδεικτικά προηγούμενης εμπειρίας, από τα οποία να προκύπτει το είδος της παραχθείσης εργασίας και η χρονική διάρκεια.
  1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας.
  2. Η γνώση χρήσης Η/Υ θα αποδεικνύεται από την κατάθεση σχετικών πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων.
  1. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού προσώπου του δημοσίου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου.
  1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 21 Μαρτίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00΄. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφoρά (courier), στα γραφεία του Ο.Σ.Α. (Νικηταρά 8 – 10, 4ος όροφος Αθήνα), σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κλίκαρε για θέσεις εργασίας στην περιοχή σου

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)