Η Κοσμητεία της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς προς κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2015-2016, ως ακολούθως:

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Βιοπληροφορική» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Βιοπληροφορική» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 6ου εξαμήνου).

Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Γραφικά με Υπολογιστές» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Γραφικά με Υπολογιστές» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 6ου εξαμήνου.

Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Κατανεμημένη Τεχνητή Νοημοσύνη» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Κατανεμημένη Τεχνητή Νοημοσύνη» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 8ου εξαμήνου).

Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Πληροφοριακά Συστήματα στο Διαδίκτυο» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Πληροφοριακά Συστήματα στο Διαδίκτυο» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 8ου εξαμήνου).

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων» (υποχρεωτικό μάθημα, 6ου εξαμήνου).

Καταληκτική ημερομηνία: 16-03-2016

Αναλυτικότερα:
Eκπαιδευτικό Προσωπικό Ορισμένου Χρόνου στην Κοσμητεία της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Αν δεν βρήκατε αυτό που θέλετε, πατήστε ΕΔΩ και για άλλες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ