Τέσσερις (4) πτυχιούχους Βιολογίας από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών στην Εύβοια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το  Νομικό  Πρόσωπο  Δημοσίου  Δικαίου  (Ν.Π.Δ.Δ.)  με  την  επωνυμία  Ελληνικό  Κέντρο  Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής, ενδιαφέρεται να αναθέσει έργο σε τέσσερα(4) άτομα στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος: «ΕΠΣΑΔ» για διάστημα δέκα(10) μηνών,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.23 του Ν.2621/98 καθώς και την  απόφαση του ΔΣ/ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Συνεδρία 226η/30.12.2015 όπως περιγράφονται παρακάτω:

Τέσσερις (4) πτυχιούχους Βιολογίας ή ΤΕΙ Ιχθυοκομίας ή συναφούς τμήματος

Περιγραφή έργου: καταγραφή των αλιευμάτων σε μηχανότρατες, γρι-γρι και άλλα αλιευτικά κατά την διάρκεια εμπορικών ταξιδιώνστις Κυκλάδες. Συλλογή και επεξεργασία δεδομένων από τους αλιευτικούς στόλους.

Κριτήρια επιλογής των υποψηφίων:

Πτυχίο Βιολογίας ή ΤΕΙ Ιχθυοκομίας ή συναφές

Εμπειρία πεδίου στη συλλογή αλιευτικών δεδομένων

Απαραίτητη η δυνατότητα πολυήμερης επιβίβασης επί αλιευτικών σκαφώνκαθώς και η κατοχή διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου και η δυνατότητα μετακίνησης με ίδιο μέσο.

Θα συνεκτιμηθεί ο χρόνος απασχόλησης σε ερευνητικά προγράμματα συναφή με το αντικείμενο της θέσης.

Τόπος εργασίας: Εύβοια, Κυκλάδες

Εργολαβικό αντάλλαγμα:(15.000€ έως 17.000 €) πλέον ΦΠΑ αναλόγως των τυπικών προσόντων

Υποβολή αιτήσεων: 26/02/16

Αναλυτικά η προκήρυξη


τυχιούχος Φυσικής ή Μαθηματικών από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών στην Ανάβυσσο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το  Νομικό  Πρόσωπο  Δημοσίου  Δικαίου  (Ν.Π.Δ.Δ.)  με  την  επωνυμία  Ελληνικό  Κέντρο  Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής, ενδιαφέρεται να αναθέσει έργο σε έναν Πτυχιούχο Φυσικής ή Μαθηματικών στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος:«COPERNICUSMED-MFC» για διάστημα (6)έξι μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.23 του Ν.2621/98 καθώς και την  απόφαση του ΔΣ/ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Συνεδρία 227η/2.2.2016.

Υποβολή αιτήσεων: 26/02/16

Αναλυτικά η προκήρυξη


Μεταδιδακτορκός Ερευνητής Φυσικής από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε στο Ηράκλειο

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Για την πρόσληψη μεταδιδακτορικού ερευνητή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση ερευνητικών έργων και προγραμμάτων.Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής δυνάμει του Νόμου 4310/2014 , άρθρο 18 παράγραφος 4β, την παρ. 2γ του άρθρου 1 του Ν.3812/2009 καθώς και την απόφαση του Δ.Σ.συνεδρία 227η/2.2.2016 προκηρύσσει την πρόσληψη ενός(1) ατόμου, πτυχιούχου Φυσικής με διδακτορικό δίπλωμα Φυσικής σχετικό με τη Ραδιενέργεια Περιβάλλοντος, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για (6) έξι μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος «Αειφορική αξιοποίηση  των  οικοσυστημάτων  των  θαλασσών  και  εσωτερικών  υδάτων  της  Α. Μεσογείου στο πλαίσιο της Γαλάζιας Ανάπτυξης» και συγκεκριμένα του Υποέργου 1 «Διεπιστημονική ωκεανογραφική έρευνα του Λιβυκού Πελάγους νοτίως του Ελληνικού Τόξου:  Θαλάσσιο  περιβάλλον,  ευαίσθητα/ακραία  οικοσυστήματα  και  υποθαλάσσιοι ενεργειακοί πόροι».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Μεταδιδακτορικοί ερευνητές, μέχρι επτά έτη από τη λήψη του διδακτορικού διπλώματος.

Υποβολή αιτήσεων: 26/02/16

Αναλυτικά η προκήρυξη 


Πτυχιούχος Βιολογίας ή συναφούς τμήματος από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. στην Ανάβυσσο Αττικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το  Νομικό  Πρόσωπο  Δημοσίου  Δικαίου  (Ν.Π.Δ.Δ.)  με  την  επωνυμία  Ελληνικό  Κέντρο  Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής, ενδιαφέρεται να αναθέσει έργο σε ένα(1) άτομο στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος: «ΕΠΣΑΔ» για διάστημα δέκα (10) μηνών,σύμφωνα  με  τις  διατάξεις  του  άρθρου  2  παρ.23  του  Ν.2621/98  καθώς  και  την    απόφαση  του ΔΣ/ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Συνεδρία 226η/30.12.2015 όπως περιγράφονται παρακάτω: Έναν (1) πτυχιούχο Βιολογίας ή συναφούς τμήματος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

 

Περιγραφή έργου: ανάλυση και επεξεργασία ιχθυολογικών δεδομένων.

 

Κριτήρια επιλογής των υποψηφίων:

-Πτυχίο Βιολογίας ή συναφές

-Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην Ωκεανογραφία ή Θέματα Περιβάλλοντος

-Καλή γνώση Αγγλικών

-Εργαστηριακή εμπειρία σε θέματα αύξησης και αναπαραγωγής ψαριών

-Θα συνεκτιμηθεί σχετικό συγγραφικό έργο και ο χρόνος απασχόλησης σε ερευνητικά προγράμματα συναφή με το αντικείμενο της θέσης.

Τόπος εργασίας:Αθήνα

Εργολαβικό αντάλλαγμα: 17.000 ευρώ πλέον ΦΠA

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 15/3/2016

Αναλυτικά η προκήρυξη 


Αν δεν βρήκατε αυτό που θέλετε, πατήστε ΕΔΩ και για άλλες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ