ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο ∆ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαεπτά (17) θέσεων Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Ι.∆.Ο.Χ.), µε ωριαία αποζηµίωση και µέγιστη χρονική διάρκεια έως 31-7-2016, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2015-2016.

17 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό σηµείωµα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράµµατα, στην επιµόρφωση µέσω
σεµιναρίων , στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή µεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου να αναγράφεται: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό µου είναι αληθή, β) είµαι άνεργος (εάν ο υποψήφιος είναι άνεργος), γ) θα απασχοληθώ σε οποιοδήποτε αθλητικό πρόγραµµα του ∆ήµου Νέας Σµύρνης σύµφωνα µε το ωράριο που θα µου υποδειχθεί, δ) δεν τελώ υπό καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.
3. Αντίγραφο πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισµένου στην Ελλάδα.
4. Αντίγραφο της αστυνοµικής ταυτότητας.
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (να έχει εκδοθεί το τελευταίο 6ηµηνο)
6. Βεβαίωση του ∆ήµου περί µόνιµης κατοικίας (µόνο για τους µόνιµους κάτοικους Νέας Σµύρνης)
7. Βεβαίωση του ΟΑΕ∆ ότι είναι άνεργος (εάν ο υποψήφιος είναι άνεργος) – θα πρέπει να έχει εκδοθεί το αργότερο µέχρι 5 ηµέρες πριν από την τελευταία δηµοσίευση.
8. Έγγραφα που να αποδεικνύουν προϋπηρεσία όπως: βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρηµένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά
που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σηµείωµα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που αναφέρονται σε ωροµίσθια εργασία, δεν θα υπολογίζονται στην µοριοδότηση αν από αυτές δεν προκύπτει το µηνιαίο σύνολο ωρών απασχόλησης. Θα ληφθούν υπόψη µόνο προϋπηρεσίες σε «Προγράµµατα Άθλησης για Όλους» της Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού.
9. Έγγραφα που να αποδεικνύουν πολυτεκνία ή µονογονεική οικογένεια σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

Κριτήρια επιλογής
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύµφωνα µε την 26869/1-10-2013 Υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2527/8-10 2013/ Α∆Α:ΒΛΛΚΓ-39Η) «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) της Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού».
Τυπικά προσόντα:
Βασικό πτυχίο: βαθµός πτυχίου (οι µονάδες του βαθµού του τίτλου σπουδών µε δυο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται µε τον αριθµό 0,3).
Μεταπτυχιακοί τίτλοι: (Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών master: 0,5 µονάδες – διδακτορικό : 1 µονάδα) επισηµαίνεται ότι θα γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθµολογικά από τις δυο κατηγορίες µεταπτυχιακών και δεν θα γίνεται αθροιστική βαθµολόγησή τους.
Εµπειρία: ( Το ανώτατο όριο εµπειρίας θα είναι 60 µήνες. Για κάθε µήνα απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο. µε µηνιαίο σύνολο ωρών 120 και άνω λαµβάνονται 0,08 µονάδες ενώ για κάθε µήνα αποδεδειγµένης απασχόλησης µε µηνιαίο σύνολο ωρών µικρότερο των 120 οι µονάδες θα υπολογίζονται αρ. µηνών Χ ώρες απασχόλησης το µήνα Χ 0,08 µονάδες / 120 ).
Πολυτεκνία: ( βαθµολογείται µε 2 µονάδες)
Ανήλικα τέκνα: ( 0,3 µονάδες για τα δυο πρώτα ανήλικα τέκνα και 0,5 για το τρίτο ανήλικο τέκνο)
Γονέας Μονογονεικής οικογένειας: ( 0,5 µονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του).
Λοιπά απαιτούµενα προσόντα
Κύρια κατηγορία ειδίκευσης: 1 µονάδα
∆ευτερεύουσα κατηγορία ειδίκευσης: 0,5 µονάδα
Σηµείωση: Σε περίπτωση ισοβαθµίας θα ληφθούν υπόψη πρόσθετα προσόντα όπως ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα σύµφωνα µε το οργανωτικό πλαίσιο.
Προγράµµατα που αφορούν ΑΜΕΑ

Θα καταρτιστεί ξεχωριστή κατάσταση υποψηφίων και σε περίπτωση που δεν θα υπάρχουν υποψήφιοι µε τη συγκεκριµένη ειδίκευση θα προσληφθούν Π.Φ.Α. µε προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριµένο πρόγραµµα.

Επιλογή –Ανάρτηση πινάκων – Ενστάσεις
Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος και στην επίσηµη ιστοσελίδα του ∆ήµου (www.neasmyrni.gr). Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία (10) ηµερών στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα του ∆ήµου Νέας Σµύρνης, από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησης των αποτελεσµάτων.

Προθεσµία και τόπος υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από τη ν επίσηµη ιστ οσελίδα του ∆ήµου Νέας Σµύρνης(www.neasmyrni.gr) και να υποβάλλουν αίτηση (µόνο αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπό τους) στο γραφείο ∆ιεύθυνσης Προσωπικού του ∆ήµου Νέας Σµύρνης, 4ος όροφος, Ελευθερίου Βενιζέλου 14, κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00 (τηλ. Επικοινωνίας: 213 2025803).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από Τετάρτη 3-2-2016 μέχρι και Παρασκευή 12-2-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ