ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μεταφραστής /τρια με άριστη γνώση και της Γερμανικής γλώσσας να αναλάβει αυτόνομα υποκατάστημα μεταφραστικού γραφείου. Βιογραφικά στο e-mail: pinel@otenet.gr.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Καθηγητής /τρια Γερμανικών με εμπειρία σε εντατικά μαθήματα για τουλάχιστον 10 ώρες την εβδομάδα μάθημα. Βιογραφικά στο e-mail:info@dialogos.net.gr.

ΑΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ασφαλείας ζητά Ηλεκτρονικό με εμπειρία 3 ετών, γνώσεις Αγγλικών και κάτοχο διπλώματος αυτοκινήτου και μηχανής. Βιογραφικά στο e-mail: j.tollias@salonika.odesus.gr.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για 8ωρη απασχόληση σε ελαφρά ξυλουργική εργασία και με ελάχιστη χρήση Η/Υ. Περιοχή Εύοσμος – Κάτω Ηλιούπολη. Τηλ.: 2310 651093.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ /η Πωλήσεων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας ζητείται. Παρέχονται: μισθός, bonus, ασφάλιση, εξοπλισμός και έξοδα. Έδρα Θεσσαλονίκη και δυνατότητα έως 8 διανυκτερεύσεις μηνιαίως. Τηλ.: 210 2442142.

ΕΤΑΙΡΙΑ ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού αναζητά άτομο για την Υποστήριξη Πωλήσεων, με γνώσεις ηλεκτρολογικού υλικού, Η/Υ, Αγγλικών. Επιθυμητή προϋπηρεσία. Βιογραφικά στο e-mail: admin.thess@geko.gr.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Α’ Μάγειρας για εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τηλ.: 6971 505885, κος Στέλιος.

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ στο Πανόραμα ζητά νέα, εμφανίσιμη και έμπειρη για τύλιγμα σάντουιτς. Μόνιμη εργασία, πλήρης ασφάλιση. Τηλ.: 6944 912199.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Εξωτερικός Πωλητής /τρια καταναλωτικών αγαθών σε super market – mini market με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ευπρεπή παρουσία, όρεξη για δουλειά, κάτοχος διπλώματος οδήγησης. Βιογραφικά στο e-mail: eleni.tok@hotmail.com.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ιατρικός Επισκέπτης για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Προϋπηρεσία απαραίτητη. Βιογραφικά στο e-mail: med_plus@otenet.gr.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Βοηθός για παραδόσεις επίπλων σε έκθεση. Απαραίτητα: πρέπει να είναι ευγενής και να ξέρει να μοντάρει έπιπλα. Τηλ.: 2310 277849

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Τμήματος Κρατήσεων για εποχική απασχόληση ζητείται από τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, Σερβόφωνη με προϋπηρεσία σε τμήμα κρατήσεων και απαραίτητη γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε άριστο επίπεδο. Βιογραφικά στο e-mail: a.tsangala@filostravel.gr.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Τμήματος Κρατήσεων για εποχική απασχόληση ζητείται από τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη με προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 έτη και απαραίτητη γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε άριστο επίπεδο. Βιογραφικά στο e-mail: a.tsangala@filostravel.gr.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ τροφίμων με έδρα τη ΒΙΠΕΘ Σίνδου ζητά Υπάλληλο για το Τμήμα Εξαγωγών. Απαραίτητη γνώση άπταιστων Αγγλικών και προγράμματος Atlantis. Βιογραφικά στο e-mail: info@regina-foods.gr.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ νέος για τυπογραφείο με γνώσεις Οffset εκτύπωσης. Βιογραφικά στο e-mail: dimouchr@otenet.gr, τηλ.: 6976 569637

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ