ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  – Ανακοίνωση για την πρόσληψη είκοσι (20) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2015-2016 για τις εξής ειδικότητες:

 

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΘΕΣΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΤΟΜΑΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
01

ΠΕ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

2Έως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Κολύμβηση.
02

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

4Εως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστών Χώρων ή αεροβικής ή γυμναστικής ή άσκησης σε γυμναστήρια (με γνώσεις zumba, pilates, yoga αεροβικής)
03

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1Εως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Ορχηστική
04

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1Εως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Ενόργανη Γυμναστική.
05

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

3Εως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Κλασσικός Αθλητισμός.
06

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

3Εως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση.
07ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ1Έως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Ποδοσφαίριση.
08ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ1Έως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Αντισφαίριση.
09

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

2Έως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Πάλη.
10

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

1Έως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Χειροσφαίριση.
11

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

1Έως 31.07.2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα TAEKWODO
ΣΥΝΟΛΟ20

• Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 60 ετών.
• Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ,Α με τη συγκεκριμένη ειδίκευση, δύναται να
προσληφθούν Π.Φ.Α με προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση – έντυπο με κριτήρια επιλογής
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.
3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις, ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής.
6. Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα της ΓΓΑ, ή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ.
7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι: Α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε αθλητική εγκατάσταση, σύμφωνα με το ωράριο που θα μου υποδειχθεί. Β) ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος
9. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με την 26869/1-10-2013 Υπουργική απόφαση (ΦΕΚ: 2527/8-10-2013/ΑΔΑ:ΒΛΛΚΓ-39Η) «Εγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Τυπικά προσόντα
Βασικό πτυχίο: Βαθμός πτυχίου (οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δυο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 0,3).
Μεταπτυχιακοί τίτλοι: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών master: 0,5 μονάδες -Διδακτορικό: 1 μονάδα. Επισημαίνεται ότι θα γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δυο κατηγορίες μεταπτυχιακών και δεν θα γίνεται αθροιστική βαθμολόγησή τους.
Εμπειρία: Το ανώτατο όριο εμπειρίας θα είναι 60 μήνες. Για κάθε μήνα απασχόλησης στα ΠΑγΟ με μηνιαίο σύνολο ωρών 120 και άνω λαμβάνονται 0,08 μονάδες ενώ για κάθε μήνα αποδεδειγμένης απασχόλησης με μηνιαίο σύνολο ωρών μικρότερο των 120 οι μονάδες θα υπολογίζονται ο αρ. μηνών Χ ώρες απασχόλησης το μήνα Χ 0,08 μονάδες / 120 ). Πολυτεκνία: Βαθμολογείται με 2 μονάδες
Ανήλικα τέκνα: 0,3 μονάδες για τα δυο πρώτα ανήλικα τέκνα και 0,5 για το τρίτο ανήλικο τέκνο.
Μονογονεϊκή οικογένεια : 0,5 μονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του. Λοιπά απαιτούμενα προσόντα :

Κύρια κατηγορία ειδίκευσης 1 μονάδα
Δευτερεύουσα κατηγορία ειδίκευσης 0,5 μονάδες (σε περίπτωση που απαιτείται εξειδίκευση).
Σημείωση: Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ληφθούν υπόψη: ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα σύμφωνα με το οργανωτικό πλαίσιο.

Για το ποσοστό 20% των θέσεων δεν προσμετρούνται μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο.

ΕΠΙΛΟΓΗ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων που συστάθηκε με την υπ’ αρ.: 134/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας παραλία Τζιτζιφιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία (10) ημερών στα γραφεία της υπηρεσίας, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας (www.Kallithea.gr) και καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”» Δήμου Καλλιθέας, Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, Τ.Θ. 78514, Τ.Κ. 17602 απευθύνοντάς την υπόψη κ. Φιλιπποπούλου Μ. (τηλ. επικοινωνίας: 210 9598.555 εσωτ.0).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και από 15/12/2015 μέχρι την 24 /12/2015 και ώρες 8:30 π. μ. έως 14:00 μ. μ.. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στην υπηρεσία μας.

Η παρούσα δημοσιεύεται σε (2) εφημερίδες και στον Πίνακα Ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ανοιχτές θέσεις εργασίας ΕΔΩ