ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ – Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους 2015-2016» με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως 8 μήνες και όχι πέρα την 31/7/2016.

 

Συγκεκριμένα:

ΚΩΔΙΚΟΣΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΑΤΟΜΑΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΘΕΣΗΣΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
01ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ5Έως 8 μήνες και όχιΤίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής
ΦΥΣΙΚΗΣπέρα της 31/7/2016& Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανωτάτης σχολής
ΑΓΩΓΗΣτης αλλοδαπής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ , Pilates & ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
02ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ2Έως 8 μήνες και όχιΤίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής
ΦΥΣΙΚΗΣπέρα της 31/7/2016& Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανωτάτης σχολής
ΑΓΩΓΗΣτης αλλοδαπής με ειδικότητα ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
03ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ1Έως 8 μήνες και όχιΤίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής
ΦΥΣΙΚΗΣπέρα της 31/7/2016& Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανωτάτης σχολής
ΑΓΩΓΗΣτης αλλοδαπής με ειδικότητα ΑΜΕΑ
04ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ2Έως 8 μήνες και όχιΤίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής
ΦΥΣΙΚΗΣπέρα της 31/7/2016& Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανωτάτης σχολής
ΑΓΩΓΗΣτης αλλοδαπής με ειδικότητα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
05ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ1Έως 8 μήνες και όχιΤίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣπέρα της 31/7/2016& Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανωτάτης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα ΜΑΖΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με γνώσεις γυμναστικής με βάρη
06

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1Έως 8 μήνες και όχι πέρα της 31/7/2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανωτάτης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα ΣΤΙΒΟ
07

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗΣ

1Έως 8 μήνες και όχι πέρα της 31/7/2016Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανωτάτης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΣΥΝΟΛΟ13

ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
• Οι υποψήφιοι να έχουν ηλικία από 23 έως 65 ετών.
• Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. με την ανάλογη ειδικότητα όπου ζητείται.
• Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α. που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο. υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης όπου και θα δηλώνουν σε ποια προγράμματα και σε ποιο Δήμο ή άλλο φορέα εργάστηκαν την προηγούμενη περίοδο, καθώς και σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν κατά σειρά προτεραιότητας

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:
• Αίτηση – έντυπο με κριτήρια επιλογής
• Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α (μήνες απασχόλησης-μηνιαίες ώρες απασχόλησης), στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.

• Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, ότι Α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα, είναι αληθή και Β) ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
• Φωτοτυπία πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.
• Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
• Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
• Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
• Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία όπως: βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
• Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ -ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία. Η ανεργία αποδεικνύεται με σχετική βεβαίωση από το αρμόδιο γραφείο του ΟΑΕΔ.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθμός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία), προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των Π.Α.γ.Ο., ο φορέας δύναται να προσλάβει Π.Φ.Α οι οποίοι δεν είναι άνεργοι.

Η πρόσληψη αυτών γίνεται με βάση την κατάταξη τους σε πίνακα σύμφωνα με τη μοριοδότηση που περιγράφεται παρακάτω. Ως εκ τούτου, συντάσσονται πίνακες υποψηφίων μη λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμό της ανεργίας και στη συνέχεια και της εντοπιότητας.
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που έχουν το ανωτέρω κριτήριο καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

Τυπικά Προσόντα
Βασικό Πτυχίο: Βαθμός Πτυχίου (οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 0,3). Μεταπτυχιακοί Τίτλοι
Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master): 0,5 μονάδες. Διδακτορικό: 1 μονάδα.
Επισήμανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο κατηγορίες μεταπτυχιακών τίτλων (εφόσον κατατεθούν και οι δύο) και ενός μόνο από την ίδια κατηγορία αυτών. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση τους.

Εμπειρία
Ο υποψήφιος λαμβάνει μονάδες από την εμπειρία με ανώτατο όριο τους εξήντα (60) μήνες.
Για κάθε μήνα απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο. με μηνιαίο σύνολο ωρών 120 και άνω λαμβάνονται 0,08 μονάδες
ενώ για κάθε μήνα αποδεδειγμένης απασχόλησης με μηνιαίο σύνολο ωρών μικρότερο των 120 οι μονάδες
θα υπολογίζονται αρ. μηνών Χ ώρες απασχόλησης το μήναΧ 0,08 μονάδες /120.

Πολυτεκνία
Ο πολύτεκνος υποψήφιος βαθμολογείται με 2 μονάδες. Ανήλικα τέκνα
Ο υποψήφιος βαθμολογείται 0,3 μονάδες για καθένα από τα δύο (2) πρώτα ανήλικα τέκνα του και 0,5 μονάδες για το τρίτο ανήλικο τέκνο.
Γονέας μονογονεϊκής οικογένειας (άρθρο 29 παρ. 6 ν.3838/2010).
Ο γονέας μονογονεϊκής οικογένειας βαθμολογείται με πενήντα (0,5) μονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του. Επισήμανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις παραπάνω ιδιότητες.

Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων. Λοιπά απαιτούμενα προσόντα
Στην περίπτωση που απαιτούνται από την ανακοίνωση και άλλα (τυπικά ή / και τυχόν πρόσθετα) προσόντα αυτά βαθμολογούνται ως εξής: Κύρια κατηγορία ειδίκευσης 1 μονάδα. Δευτερεύουσα κατηγορία ειδίκευσης 0,5 μονάδες.
Στην περίπτωση που απαιτείται εξειδίκευση σε κατηγορία που δεν προβλέπεται στο πρόγραμμα σπουδών του αντίστοιχου τμήματος των Α.Ε.Ι., λαμβάνονται υπόψη βεβαιώσεις σπουδών ή εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή επιμορφώσεων στο συγκεκριμένο αντικείμενο της ανακοίνωσης.

Σημείωση: Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνονται υπόψη πρόσθετα προσόντα όπως ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα (σε περίπτωση που έχει προϋπηρεσία στον οικείο φορέα και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα).

Για τα προγράμματα που αφορούν σε άτομα με αναπηρίες, καταρτίζεται ξεχωριστή κατάσταση υποψηφίων, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όσοι έχουν την αντίστοιχη ειδίκευση.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α. με τη συγκεκριμένη ειδίκευση, δύναται να προσληφθούν Π.Φ.Α. με προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στις περιπτώσεις που από τη φύση και τις ιδιαιτερότητες του προγράμματος, σύμφωνα με την κρίση του φορέα και την απαραίτητη σύμφωνη γνώμη της Γ.Γ.Α., απαιτείται Π.Φ.Α. με συγκεκριμένη ειδίκευση ή εμπειρία, που προβλέπεται στην προκήρυξη, προσλαμβάνεται Π.Φ.Α. που έχει τα απαραίτητα προσόντα. Για ποσοστό 20% των θέσεων που προκηρύσσει ο φορέας δεν προσμετρούνται μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο, εφόσον το σύνολο των θέσεων που προκηρύσσονται είναι τουλάχιστον 10. Για το ποσοστό του 20% των θέσεων ο φορέας υποχρεούται να καταρτίσει ξεχωριστό πίνακα κατάταξης των υποψηφίων μη προσμετρώντας τα μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο. όλων των υποψηφίων.

ΕΠΙΛΟΓΗ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ- ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με οριζόμενα στην αριθμ. 26869/01-10-2013 απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» (ΦΕΚ 2527/Β’/08-10-2013).

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στο Δημαρχείο και στο Τμήμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων. Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών στο Τμήμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Νικ. Πλαστήρα 20), από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ο χώρος και ο χρόνος απασχόλησης (ώρες απασχόλησης ημερησίως) των επιλεγέντων προσώπων θα καθορισθεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες όπως αυτές θα διαμορφωθούν τελικά και θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα οι προσληφθέντες Π.Φ.Α είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους όρους και τους κανονισμούς της σύμβασης εργασίας καθώς και τα προγράμματα που θα συντάξουν οι αρμόδιοι όσον αφορά στην κάλυψη ωρών και το είδος των προγραμμάτων που θα τους ανατεθούν, παρέχοντας στον φορέα υλοποίησης το δικαίωμα κλήσης του επόμενου στον πίνακα μοριοδότησης σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο αδυνατούν να καλύψουν τα ωρολόγια προγράμματα.

Όσοι τελικά επιλεγούν να εργαστούν στα προγράμματα θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) διάρκειας μέχρι επτά (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με ωριαία αποζημίωση που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις κείμενες διατάξεις.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Τμήματος Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων ( Πλαστήρα 20 ) κατά τις ώρες 09:00 – 14:00 από 3/12/2015 έως και 14/12/2015.
Η παρούσα να αναρτηθεί στο δημοτικό κατάστημα, στα γραφεία του Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων, στην ιστοσελίδα του Δήμου και περίληψη της να δημοσιευθεί σε 2 ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες.

Δείτε ανοιχτές θέσεις εργασίας ΕΔΩ