Πώς θα κάνετε αίτηση στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που εδρεύει στην Μυτιλήνηανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων για την κάλυψη γενικών αναγκών, 8μηνης διάρκεια.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού – 1 θέση
  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού – 1 θέση
  • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού – 1 θέση

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (prosop@ypai.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μικράς Ασίας 2 Μυτιλήνη Τ.Κ. 81131 απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης/ Τμήμα Προσωπικού – Οργάνωσης, υπόψιν προϊσταμένου κ. Θεόδωρου Σάμιου (τηλ. 22513 50266).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Πηγή: alfavita.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιτήσεις για voucher Τουρισμού 1.250€. Θέσεις υβριδικής εργασίας. Πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης για 10.000. 19.000 προσλήψεις στο Δημόσιο.