Εκατοντάδες προσλήψεις κάνουν αυτοί την περίοδο οι Δήμοι της επικράτειας.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά θέσεις και οι προκηρύξεις:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 15 ατόμων στο Δήμο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 15 ατόμων, για τη στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου.

Προσλήψεις 30 ατόμων στο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 30 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στον Δήμο.

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Βοΐου

Ο Δήμος Βοΐου ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 2 μηνών.Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 25/10.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Λαυρεωτικής

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Λαυρεωτικής με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελής Πόρους, που εδρεύει στο Λαύριο της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στο Δήμο Στυλίδας

Ο Δήμος Στυλίδας γνωστοποιεί την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ., για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) την 6η Σεπτεμβρίου 2023 και την κήρυξη/παράταση του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκη.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δήμο Χαλκηδόνος

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάτριών(3)ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Χαλκηδόνος, πουεδρεύει στο Δήμο στα Κουφάλια της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας έως 30.06.2025 συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων και συγκεκριμένα δεκαέξι (16) καθηγητών μουσικής με σκοπό την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας και τεσσάρων (4) καθηγητών χορού με σκοπό την κάλυψη αναγκών της σχολής Χορού-Μπαλέτου.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών.

Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας ανακοινώνει την πρόσληψη για το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας καλλιτεχνικού/εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου επί ωρομίσθια, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, για διάστημα έως 9 (εννέα) μήνες.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου ανακοινώνει την πρόσληψη τριών (3) ατόμου ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας .

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού τριών (3) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Αρταίων

Στην πρόσληψη 7 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα παράτασης, προχωρά ο Δήμος Αρτάιων.

Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας ανακοινώνει την πρόσληψη 6 πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών για Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2024 – 2025.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1.100 προσλήψεις με απολυτήριο γυμνασίου και 2.500 με απολυτήριο λυκείου. Θέσεις σε LIDL, Σκλαβενίτης, Praktiker, Fraport. Υπάλληλοι Γραφείου σε Ιατρεία, Εταιρείες