Ανοιχτή είναι σήμερα η αποθήκη με τα 84 οχήματα που συμμετέχουν στη δημοπρασία – Τι ώρες μπορείτε να τα δείτε.

Αύριο, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ) στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών (Κτήριο Λιμένα – Γούναρη 1) η προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για την εκποίηση οχημάτων με τιμή εκκίνησης από 100 ευρώ.

Η αυριανή δημοπρασία αφορά την εκποίηση τροχοφόρων οχημάτων για κυκλοφορία (επιβατικά, φορτηγά, μοτοσυκλέτες, Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΚΤΖ) και οχημάτων για διάλυση κοινοτικής και μη κοινοτικής προέλευσης.

Η επίσκεψη των προς δημοπράτηση οχημάτων επιτρέπεται ελεύθερα μέχρι και σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 από τις 08:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι. 

Να σημειωθεί ότι για τα προς κυκλοφορία οχήματα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον.

Για τα προς κυκλοφορία μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ και οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν κατά 20 ευρώ. 

Για τα προς ΟΚΤΖ και για οχήματα προς διάλυση (φορτηγά, βυτιοφόρα, λεωφορεία, απορριμματοφόρα) η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, ανεξαρτήτως αν εκποιούνται μεμονωμένα ή ομαδικά, οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 20 ευρώ τουλάχιστον.

Για τα προς διάλυση δίκυκλα οχήματα η εγγύηση συμμετοχής είναι 50 ευρώ, οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν η μία από την άλλη κατά 20 ευρώ τουλάχιστον.

Δείτε ΕΔΩ τα οχήματα.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα λάβουν διπλές ενισχύσεις. Επίδομα παιδιού: Πότε μπαίνουν τα χρήματα της 5ης δόσης. Γραμματείς σε Ιατρεία, Κολέγια, Φροντιστήρια