Νέο προσωπικό προσλαμβάνει η εταιρεία Pharmathen.

Ηεταιρεία Pharmathen, προσλαμβάνει νέο προσωπικό για την κάλυψη περισσότερων από 6 ανοιχτών θέσεων εργασίας. Οι θέσεις αφορούν ειδικότητες production officer, τεχνικό, χειριστές μηχανών παραγωγής & συσκευασίας φαρμάκων, packaging team leader, production supervisor και production team leader.

Οι θέσεις εργασίας στην Pharmathen

  1. Production Officer – Ροδόπη
  2. Τεχνικός
  3. Χειριστές μηχανών παραγωγής & συσκευασίας φαρμάκων (2η/3η βάρδια)
  4. Packaging Team Leader – Παλλήνη
  5. Production Supervisor LAI – Ροδόπη
  6. Production Team Leader LAI – Ροδόπη

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη θέση του ενδιαφέροντος σας, στον ακόλουθο ενεργό σύνδεσμο, εδώ.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Pharmathen Pharmaceuticals επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, κατέχοντας ισχυρή θέση στον τομέα των γενοσήμων (generics) ιδιοσκευασμάτων.

Με τρία τελευταίας τεχνολογίας ερευνητικά εργαστήρια και δύο παραγωγικές μονάδες, η Pharmathen είναι μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία με δραστηριότητες που εκτείνονται από την ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων έως και τη διανομή τους.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από 1.100 άτομα, τα οποία εργάζονται στους τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), παραγωγής και διανομής των φαρμάκων σε περισσότερες από 85 χώρες παγκοσμίως.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΠΕΚΑ: Ποιοι παίρνουν δωρεάν βιβλία από την 7 Οκτωβρίου. Έρχεται η Black Friday. Σχολικό επίδομα 300€ σε μαθητές. Αιτήσεις για το Ελληνικό Κτηματολόγιο σε όλη την Ελλάδα

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.