Εκατοντάδες προσλήψεις κάνουν αυτοί την περίοδο οι Δήμοι και οι Περιφέρειες.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά οι θέσεις και οι προκηρύξεις:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δήμο Μυκόνου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη αναγκών, υπό μορφή παροχή υπηρεσιών έναντι λοιπών αντικαταβολών στα Δημοτικά Κοιμητήρια του Δήμου Μυκόνου.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 10 ατόμων στη ΔΕΥΑ Θήρας (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας, που εδρεύει στη Θήρα της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Φλώρινας

Ο Δήμος Φλώρινας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ».

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Χίου

Ο Δήμος Χίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4), ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2024- 2025).

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 30 συμβασιούχων στο Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη 30 ατόμων για τη στελέχωση των δημοτικών κοιμητηρίων, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 15 ατόμων στο Δήμο Ξάνθης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, που εδρεύει στην Ξάνθη, της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δήμο Λαγκαδά

Η Δήμαρχος Λαγκαδά ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού δίμηνης διάρκειας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών των Βρεφονηπιακών/Παιδικών Σταθμών, μετά από αίτημα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Δομών, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Ορεστιάδας

Ο Δήμος Ορεστιάδας γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2024-2025, του Δήμου Ορεστιάδας, που εδρεύει στην Ορεστιάδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Προσλήψεις 50 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δήμο Aθηναίων

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ γνωστοποιεί την πρόσληψη 50 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 8 μηνών. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 4/10 έως τις 17/10.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Ζηρού

Ο Δήμος Ζηρού ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά επτά (7) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη ψυχολόγου στο Δήμο Πατρέων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της Πράξης «Συνέχιση Λειτουργίας Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πατρέων» με Κωδικό ΟΠΣ 6002001 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

ΑΣΕΠ: Προλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Λαυρεωτικής

Γνωστοποιείται η πρόσληψη έξι (6) ατόμων, κατηγορίας ΠΕ κλάδου / ειδικότητας Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση τμημάτων Αθλητισμού του Δήμου Λαυρεωτικής (Γενικής Γυμναστικής – Αερόμπικ – Πιλάτες), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως και οκτώ (8) μήνες υπό μορφή αντιτίμου

Προσλήψεις στο Δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Προσλήψεις 23 ατόμων στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εκ περιτροπής με αντίτιμο (άρθρο 107 του ν.4483/2017), με διάρκεια σύμβασης οκτώ (8) μηνών, συνολικού αριθμού είκοσι τριών (23) ατόμων για την υλοποίηση των Προγραμμάτων του Δημοτικού Ωδείου και των Πολιτιστικών Τμημάτων.

Προσλήψεις στο Δήμο Μαραθώνος

Ο Δήμος Μαραθώνος ανακοινώνει την πρόσληψη, τριών (3) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη ψυχολόγου στο Δήμο Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της Πράξης «Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σαρωνικού» με Κωδικό ΟΠΣ 6002728 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2021-2027».

Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει την πρόσληψη, οκτώ (8) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

Προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιοι) με αντίτιμο, συνολικού αριθμού εννέα (09) ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου που εδρεύει στην Λαμία.

Προσλήψεις 25 ατόμων στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

O Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ χρονικής διάρκειας έως εννέα (09) μηνών και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ Προσωπικού χρονικής διάρκειας έως οκτώ (08) μηνών, με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Παιδείας.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 50 θέσεις εργασίας και με καλούς μισθούς