Αναζητάτε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στο δημόσιο τομέα; Το άρθρο αυτό συγκεντρώνει διάφορες θέσεις εργασίας, από δημόσιες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ έως ευκαιρίες στον ιδιωτικό τομέα με ανταγωνιστικές απολαβές.

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες των διαθέσιμων θέσεων και μάθετε πώς να υποβάλετε αίτηση για τη θέση που σας ενδιαφέρει.

Ανοιχτοί Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για Διορισμό στο Δημόσιο

Το άρθρο παρουσιάζει τρεις ανοιχτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που αφορούν διορισμούς στο δημόσιο. Οι διαγωνισμοί αυτοί περιλαμβάνουν θέσεις για μόνιμο προσωπικό σε διάφορους τομείς του δημοσίου τομέα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις σύμφωνα με τις προθεσμίες και τα κριτήρια συμμετοχής που αναφέρονται.

Διαβάστε περισσότερα: Τρεις Ανοιχτοί Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ


Θέση Εργασίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο με Αμοιβή έως 16.800 Ευρώ

Περίληψη: Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) προσφέρει θέση εργασίας με ετήσιες απολαβές έως 16.800 ευρώ. Η θέση αφορά ειδικό επιστημονικό προσωπικό, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας.

Διαβάστε περισσότερα: Θέση Εργασίας στο ΕΛΜΕΠΑ


Νέες Θέσεις Εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ σε Τρεις Περιοχές της Χώρας

Περίληψη: Ο ΔΕΔΔΗΕ προκηρύσσει νέες θέσεις εργασίας σε τρεις περιοχές της Ελλάδας. Οι θέσεις αφορούν τεχνικούς και διοικητικό προσωπικό και προσφέρουν ανταγωνιστικές απολαβές. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά και η προθεσμία είναι σύντομη.

Διαβάστε περισσότερα: Θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ


Νέες Προσλήψεις στο Ελληνικό Κτηματολόγιο μέσω ΑΣΕΠ

Περίληψη: Το Ελληνικό Κτηματολόγιο πρόκειται να προχωρήσει σε νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε όλη την Ελλάδα. Οι θέσεις αφορούν διοικητικό και τεχνικό προσωπικό και οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα: Προσλήψεις στο Κτηματολόγιο


Προκήρυξη 1.100 Νέων Μόνιμων Θέσεων με Απολυτήριο Γυμνασίου

Περίληψη: Το ΑΣΕΠ προετοιμάζει προκήρυξη για 1.100 νέες μόνιμες θέσεις στο δημόσιο, με απαιτούμενο προσόν το απολυτήριο γυμνασίου. Οι θέσεις αυτές αφορούν διάφορους φορείς του δημοσίου τομέα και οι αιτήσεις αναμένεται να ανοίξουν τον Οκτώβριο.

Διαβάστε περισσότερα: Προκήρυξη 1.100 Νέων Θέσεων


550 Νέες Μόνιμες Προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Περίληψη: Η ΑΑΔΕ προχωράει σε 550 νέες μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Οι θέσεις αφορούν διοικητικό και φορολογικό προσωπικό και απευθύνονται σε άτομα με κατάλληλα προσόντα.

Διαβάστε περισσότερα: Προσλήψεις στην ΑΑΔΕ


Νέες Προσλήψεις στην Πυροσβεστική – 831 Θέσεις για το 2025

Περίληψη: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναμένεται να προχωρήσει σε 831 νέες προσλήψεις για το έτος 2025. Οι θέσεις αφορούν διάφορες ειδικότητες και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω ΑΣΕΠ.

Διαβάστε περισσότερα: Προσλήψεις στην Πυροσβεστική


133 Νέες Προσλήψεις σε Δήμους της Αττικής

Περίληψη: Διάφοροι δήμοι στην Αττική προσλαμβάνουν 133 άτομα σε διάφορες θέσεις. Οι θέσεις περιλαμβάνουν διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, ενώ η υποβολή αιτήσεων είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα: Προσλήψεις σε Δήμους