Οι αγγελίες παρακάτω περιλαμβάνουν θέσεις  στη Βαρκελώνη,  στο Βουκουρέστι και στη Λισαβόνα.

Οι ρόλοι αυτοί συνοδεύονται από ελκυστικές αμοιβές, ξεκινώντας από 1.200 έως 2.500 ευρώ μηνιαίως, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες ανάπτυξης σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα και δυναμικούς τομείς της αγοράς.

1η αγγελία

Η αγγελία αφορά τη θέση Account Manager για έναν ελληνόφωνο, τριγλωσσικό υποψήφιο (Ελληνικά, Γερμανικά, Αγγλικά) που θα εργάζεται στην Games Workshop στη Βαρκελώνη.

Ο ρόλος περιλαμβάνει εβδομαδιαίες επαφές με ανεξάρτητους λιανοπωλητές, συμβουλές για την επιλογή προϊόντων, παρακολούθηση των αποθεμάτων και ανάπτυξη ισχυρών επαγγελματικών σχέσεων. Απαιτείται πτυχίο, άδεια οδήγησης και πλήρης γνώση των γλωσσών. Παρέχεται ετήσιος μισθός €32,000, μπόνους, πακέτο μετακόμισης και άλλες παροχές.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

50 θέσεις εργασίας και με καλούς μισθούς


2η αγγελία

Η θέση αφορά τον ρόλο του Online Game Presenter στα Ελληνικά στο Βουκουρέστι με απολαβές που ξεκινούν από 1.700 έως 2.500 ευρώ μηνιαίως, ανάλογα με την εμπειρία.

Ο ρόλος περιλαμβάνει την παρουσίαση παιχνιδιών μπροστά στην κάμερα, απαιτώντας άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ενεργητική παρουσίαση.

Απαραίτητη είναι η γνώση των ελληνικών σε μητρικό επίπεδο και η επαρκής γνώση αγγλικών. Η εργασία πραγματοποιείται σε βάρδιες.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

50 θέσεις εργασίας και με καλούς μισθούς


3η αγγελία

Η θέση αφορά τον ρόλο του Content Reviewer Analyst στα ελληνικά, με απολαβές που ξεκινούν από 1.200 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.

Οι υποψήφιοι θα αναλάβουν την ανάλυση και αναθεώρηση περιεχομένου (προφίλ χρηστών, βίντεο, κείμενα) και την επίλυση θεμάτων που αναφέρονται από χρήστες ή συστήματα. Απαιτούνται άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, γνώση ελληνικών επιπέδου B2 τουλάχιστον και καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας. Εμπειρία σε content moderation ή εξυπηρέτηση πελατών θεωρείται επιπλέον προσόν.

Η θέση είναι στη Λισαβόνα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

50 θέσεις εργασίας και με καλούς μισθούς